ÖSSZETÉTEL: növényi eredetű származékok (réti komócsin, füvek és gyógynövények 20%), zöldségek (borsó 18,1%, sárgarépa 5,4%, galambborsó 4%, cékla 4%), gyümölcsök, magvak, növényi fehérjekivonatok, ásványi anyagok, olajok és zsírok, FOS, körömvirág, MOS, algák, jukka
ANALITIKAI ALKOTÓELEMEK: nyersfehérje 15%, nyersrost 15%, nyersolajok és-zsírok 3,5%, nyershamu 7,5%, kalcium 0,7%, foszfor 0,5%, nátrium 0,2%
ADALÉKANYAGOK/KG
TÁPÉRTÉKKEL RENDELKEZŐ ADALÉKANYAGOK: A-vitamin 9760 NE, D3-vitamin 1170 NE, E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát) 78 NE, C-vitamin 81 mg, vas (vas(II)-szulfát monohidrát) 98 mg, réz (réz(II)-szulfát, pentahidrát) 10 mg, cink (cink-oxid) 68 mg, mangán (mangán(II)-oxid) 73 mg, jód (vízmentes kalcium-jodát) 2 mg, szelén (nátrium-szelenit) 0,2 mg
TECHNOLÓGIAI ADALÉKANYAGOK: antioxidánsok