ÖSSZETÉTEL: növényi eredetű származékok (réti komócsin, füvek és gyógynövények 23%), zöldségek (zöldborsó 12,5%, sárgarépa 6,3%, paszternák 2,6%), gyümölcsök, magvak, ásványi anyagok, növényi fehérjekivonatok, olajok és zsírok, FOS, körömvirág, MOS, algák, jukka
ANALITIKAI ALKOTÓELEMEK: nyersfehérje 14%, nyersrost 15,5%, nyersolajok és-zsírok 4,5%, nyershamu 8%, kalcium 0,7%, foszfor 0,6%, nátrium 0,3%
ADALÉKANYAGOK/KG
TÁPÉRTÉKKEL RENDELKEZŐ ADALÉKANYAGOK: A-vitamin 10680 NE, D3-vitamin 1280 NE, E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát) 85 NE, C-vitamin 28 mg, vas (vas(II)-szulfát monohidrát) 107 mg, réz (réz(II)-szulfát, pentahidrát) 11 mg, cink (cink-oxid) 75 mg, mangán (mangán(II)-oxid) 80 mg, jód (vízmentes kalcium-jodát) 2 mg, szelén (nátrium-szelenit) 0,2 mg
TECHNOLÓGIAI ADALÉKANYAGOK: antioxidánsok