Akváriumi növényvágó olló fém 25cm
Akváriumi növényvágó olló fém 25cm

Akváriumi növényvágó olló fém 25cm

4 390 Ft
Adóval együtt

Duck fém olló akváriumi növények gondozásához. A minőségi rozsdamentes acél ellenáll a nedves környezetnek. Könnyű súlyának köszönhetően kényelmesen kezelhető, kialakítása biztos fogást tesz lehetővé. Precízen végezhetőek el vele a szükséges növénymetszési munkálatok. Hosszúsága 25cm.

 
Hosszúság
25 cm
(NC)XFD07
Növénygondozás

Ista növényültető fémcsipesz egyenes 27cm

Ista
(ISTA)I541
2 850 Ft
Ista rozsdamentes acélból készült növényültető csipesz. Rugalmas szerkezet, precíz munkát tesz lehetővé. Tartós, nem korrodálódik. Csipesz vége nagyon vékony és recés, így ideális az apró, és előtéri akváriumi növények ültetéséhez. Hosszúsága 27cm.
Növénygondozás

Eheim akváriumi növényültető csipesz műanyag 40cm

Eheim
(EH)3590050
4 990 Ft
Eheim műanyag növényültető csipesz. Megkönnyíti az akváriumi növények telepítését, áthelyezését, vagy eltávolítását. Hosszúsága által mindezt anélkül, hogy magunkat összevizeznénk. A recés fogó biztosan tartja a növényt. Könnyen kezelhető, akasztói által praktikusan tárolható kiegészítő eszköz.
Növénygondozás

Akváriumi műanyag növényültető csipesz 50cm

Resun
(RES)4607
790 Ft
Resun műanyag növényültető csipesz. Megkönnyíti az akváriumi növények telepítését, áthelyezését, vagy eltávolítását. Hosszúsága által mindezt anélkül, hogy magunkat összevizeznénk. A recés fogó biztosan tartja a növényt. Könnyen kezelhető, akasztói által praktikusan tárolható kiegészítő eszköz. Hosszúsága 50cm.
Növénygondozás

Akváriumi műanyag növényültető csipesz 70cm

Resun
(RES)4608
890 Ft
Resun műanyag növényültető csipesz. Megkönnyíti az akváriumi növények telepítését, áthelyezését, vagy eltávolítását. Hosszúsága által mindezt anélkül, hogy magunkat összevizeznénk. A recés fogó biztosan tartja a növényt. Könnyen kezelhető, akasztói által praktikusan tárolható kiegészítő eszköz. Hosszúsága 70cm.
4 400 Ft
Hobby akváriumi műanyag növényültető csipesz fém ollóval. Megkönnyíti az akváriumi növények telepítését, áthelyezését, vagy eltávolítását. A könnyen felhelyezhető ollóval a növények metszése is elvégezhető vele. Hosszúsága által mindezt anélkül, hogy magunkat összevizeznénk. A recés fogó biztosan tartja a növényt. Könnyen kezelhető, akasztói által...
Növénygondozás

Akváriumi növényültető fémcsipesz egyenes 27cm

Duck
(NC)XFD01
1 990 Ft
DUCK akváriumi növényültető fémcsipesz. Minőségi rozsdamentes acélból készített csipesz akváriumi és terráriumi növények gondozásához. Praktikus kiegészítő, mely megkönnyíti a növények ültetését. A jó minőségű acél tartós, nem korrodálódik. Vékony végződése által kisebb növényekhez is használható. Hosszúsága 27cm.
1 990 Ft
DUCK növényültető fémcsipesz. Minőségi rozsdamentes acélból készített csipesz akváriumi és terráriumi növények gondozásához. Praktikus kiegészítő, mely megkönnyíti a növények ültetését. A jó minőségű acél tartós, nem korrodálódik. Vékony végződése által kisebb növényekhez is használható. Hosszúsága 27cm.
Nincsenek értékelések

A termék vásárlói ezt is megvették:

A termék a kívánságlistára került