Gumicsont fogápoló kutyajáték szett - 8cm és 10cm
Gumicsont fogápoló kutyajáték szett - 8cm és 10cm

Gumicsont fogápoló kutyajáték szett - 8cm és 10cm

390 Ft
Adóval együtt

Soleil kutyajáték erős gumiból készítve. A kis kúpokkal tűzdelt gumicsont rágás közben tisztítja a fogakat és a szájüreget, masszírozza az ínyt. Figyelemfelkeltő, élénk zöld színű. Tartós rágni való a kutya számára. A 2db-os csomag egy 8cm és egy 10cm hosszú gumicsontot tartalmaz.

 
Kiszerelés
2 db
Hosszúság
8 cm / 10 cm
PP644
Kutyajátékok

Gumicsont fogápoló kutyajáték - 12cm

Soleil
PP637
390 Ft
Soleil kutyajáték erős gumiból készítve. A kis kúpokkal tűzdelt gumicsont rágás közben tisztítja a fogakat és a szájüreget, masszírozza az ínyt. Figyelemfelkeltő, élénk zöld színű. Tartós rágni való a kutya számára. Hosszúsága 12 cm.
Kutyajátékok

Happet fogtisztítós gumicsont 15 cm

Happet
Z790
1 850 Ft
Happet fogtisztítós gumicsont kutyáknak. Ideális a kis és közepes termetű kutyák számára. Nem sípol, és jól bírja a strapát. Tartós rágni való a kutyus számára.
Kutyajátékok

Aqua Nova fogtisztító kutyajáték - 13 cm

Pet Nova (Aqua Nova)
(AN)TPRDTM
1 100 Ft
Aqua Nova fogtisztító gumicsont kutyáknak. Ideális a kis és közepes termetű kutyák számára. Nem sípol, jól bírja a strapát, a karikák forognak a törzsön. masszív TPR gumiból készült, tartós rágni való a kutyus számára. Marhahús aromával átitatott, amivel könnyebben felkelti a kutya érdeklődését. Hossza 13cm.
Kutyajátékok

Trixie Mintfresh gumilabda kutyajáték 5 cm

Trixie
(TRI)3259
785 Ft
Trixie Mintfresh gumilabda kutyajáték. Mentolos ízű gumilabda kutyák számára. Természetes gumiból készült, tömör labda. Tartósan szórakoztatja kedvencünket, miközben fogínyét is masszírozza.
Kutyajátékok

Trixie Mintfresh Dentafun kutyajáték 6 cm

Trixie
(TRI)32941
1 490 Ft
Trixie Mintfresh Dentafun kutyajáték. Mentolos ízű gumilabda kutyák számára. Természetes gumiból készült, fogtisztítós labda. Tartósan szórakoztatja kedvencünket, miközben fogínyét is masszírozza.
2 020 Ft
Trixie Mintfresh Dentafun kutyajáték. Mentolos ízű gumilabda kutyák számára. Természetes gumiból készült, barázdás kialakítású. Tartósan szórakoztatja kedvencünket, miközben fogínyét is masszírozza és a fogait is tisztítja. Átmérője 7cm.
Nincsenek értékelések

A termék vásárlói ezt is megvették:

A termék a kívánságlistára került