Levegőporlasztó habkő akváriumba - keretes gyűrű 75mm
Levegőporlasztó habkő akváriumba - keretes gyűrű 75mm

Levegőporlasztó habkő akváriumba - keretes gyűrű 75mm

590 Ft
Adóval együtt

Levegőporlasztó habkő keretes gyűrű formában akváriumba. Dizájnos kialakítású habkő porlasztó, mely az akváriumba pumpált oxigént finom buborékokká porlasztja, így növelve a levegőztetés hatékonyságát. A gyűrű forma még dekoratívabbá teszi a kiegészítőt, közepébe más dísztárgy is helyezhető. A műanyag keret által az aljzatba süllyeszthető. Átmérője 75 mm. Hagyományos 4/6mm-es levegőcsővel csatlakoztatható.

 
Átmérő
75 mm
XLA203
Habkövek, hagyományos porlasztók

Habkő levegőporlasztó akváriumba - KORONG 80x15mm

Egyéb/vegyes
(HAP)K503
2 350 Ft
Hagyományos habkő levegőporlasztó akváriumba. Normál formájú kiegészítő. A bepumpált oxigént finom buborékokká porlasztja. Hatékonyabbá teszi az akvárium levegőztetését. Tömör anyag, így magától lesüllyed az akvárium aljára. Átmérője 80 mm, vastagsága 15 mm. Csatlakoztatható 4/6mm és 9/12mm csővel is.
Habkövek, hagyományos porlasztók

Habkő levegőporlasztó akváriumba - KORONG 100x18mm

Hailea
(HAP)K504
2 590 Ft
Hagyományos habkő levegőporlasztó akváriumba. Normál formájú kiegészítő. A bepumpált oxigént finom buborékokká porlasztja. Hatékonyabbá teszi az akvárium levegőztetését. Tömör anyag, így magától lesüllyed az akvárium aljára. Átmérője 100 mm, vastagsága 18 mm. Csatlakoztatható 4/6mm és 9/12mm csővel is.
Habkövek, hagyományos porlasztók

Habkő levegőporlasztó akváriumba, kerti tóba - KORONG 120x15mm

Hailea
(HAP)K505
2 790 Ft
Hagyományos habkő levegőporlasztó akváriumba, kerti tóba. Normál formájú kiegészítő. A bepumpált oxigént finom buborékokká porlasztja. Hatékonyabbá teszi az akvárium, kerti tó levegőztetését. Tömör anyag, így magától lesüllyed a vízbe. Átmérője 120 mm, vastagsága 15 mm. Csatlakoztatható 4/6mm és 9/12mm csővel is.
Habkövek, hagyományos porlasztók

Habkő levegőporlasztó akváriumba, kerti tóba - KORONG 150x18mm

Hailea
(HAP)K506
3 190 Ft
Hagyományos habkő levegőporlasztó akváriumba, kerti tóba. Normál formájú kiegészítő. A bepumpált oxigént finom buborékokká porlasztja. Hatékonyabbá teszi az akvárium, kerti tó levegőztetését. Tömör anyag, így magától lesüllyed a vízbe. Átmérője 150 mm, vastagsága 15 mm. Csatlakoztatható 4/6mm és 9/12mm csővel is.
Habkövek, hagyományos porlasztók

Levegőporlasztó habkő akváriumba - keretes gyűrű 100mm

XiLong
XLA204
990 Ft
Levegőporlasztó habkő keretes gyűrű formában akváriumba. Dizájnos kialakítású habkő porlasztó, mely az akváriumba pumpált oxigént finom buborékokká porlasztja, így növelve a levegőztetés hatékonyságát. A gyűrű forma még dekoratívabbá teszi a kiegészítőt, közepébe más dísztárgy is helyezhető. A műanyag keret által az aljzatba süllyeszthető. Átmérője 100...
Habkövek, hagyományos porlasztók

Levegőporlasztó habkő akváriumba - keretes gyűrű 150mm

XiLong
XLA205
1 190 Ft
Levegőporlasztó habkő keretes gyűrű formában akváriumba. Dizájnos kialakítású habkő porlasztó, mely az akváriumba pumpált oxigént finom buborékokká porlasztja, így növelve a levegőztetés hatékonyságát. A gyűrű forma még dekoratívabbá teszi a kiegészítőt, közepébe más dísztárgy is helyezhető. A műanyag keret által az aljzatba süllyeszthető. Átmérője 150...
Nincsenek értékelések

A termék vásárlói ezt is megvették:

A termék a kívánságlistára került