Dupla PlantFix akváriumi növényragasztó 20g
  • -15%
Dupla PlantFix akváriumi növényragasztó 20g

Dupla PlantFix akváriumi növényragasztó 20g

7 565 Ft 8 900 Ft -15%
Adóval együtt

Dupla PlantFix akváriumi növényragasztó. Ideális szer olyan növények stabil rögzítéséhez, amelyeket dísztárgyakra kell helyezni, így pl. Anubias, vízipáfrány vagy moha. Felragasztást követően 10 mp után máris a vízbe helyezhető, a teljes kötés ott történik meg. Nagy viszkozitású ragasztószer, nem károsítja a növényi szöveteket. Aquascaping-hez kifejezetten ajánlott. A csomag tartalma: 20 gramm.

 

Kockázati és biztonsági információk

Összetevő: cianoakrilát

Kockázati figyelmeztetések:
EUH202: Cianoakrilát. Veszély! Másodpercek alatt megköti a bőrt és a szemet. A gyermekektől elzárva tartandó.
H315: Bőrirritációt okoz
H319: Súlyos szemirritációt okoz
H335: Légúti irritációt okozhat

Biztonsági megjegyzések:
P280: Viseljen védőkesztyűt / védőruházatot / szemvédőt / arcvédőt
P302 + P352: BŐRRE KERÜLÉS esetén: Mossa le bő vízzel.
P304 + P340: BELÉGZÉS ESETÉN: Menjen friss levegőre, és kényelmes helyzetben lélegezzen.
P305 + P351 + P338: SZEMBE KERÜLÉS esetén: néhány percig óvatosan öblítse le vízzel. Ha visel kontaktlencsét, távolítsa el őket, amennyiben ez könnyen megtehető. Folytassa az öblítést.
P321: Különleges kezelés (lásd a címkén található utasításokat).
P362 + P364: Vegye le a szennyezett ruházatot, és mossa ki újrafelhasználás előtt

Kiszerelés
20 g
(HOB)80293FA
Növénygondozás

Akváriumi növényvágó olló fém 25cm

Duck
(NC)XFD07
4 390 Ft
Duck fém olló akváriumi növények gondozásához. A minőségi rozsdamentes acél ellenáll a nedves környezetnek. Könnyű súlyának köszönhetően kényelmesen kezelhető, kialakítása biztos fogást tesz lehetővé. Precízen végezhetőek el vele a szükséges növénymetszési munkálatok. Hosszúsága 25cm.
Növénygondozás

Akváriumi műanyag növényültető csipesz 50cm

Resun
(RES)4607
790 Ft
Resun műanyag növényültető csipesz. Megkönnyíti az akváriumi növények telepítését, áthelyezését, vagy eltávolítását. Hosszúsága által mindezt anélkül, hogy magunkat összevizeznénk. A recés fogó biztosan tartja a növényt. Könnyen kezelhető, akasztói által praktikusan tárolható kiegészítő eszköz. Hosszúsága 50cm.
Növénygondozás

Akváriumi műanyag növényültető csipesz 70cm

Resun
(RES)4608
890 Ft
Resun műanyag növényültető csipesz. Megkönnyíti az akváriumi növények telepítését, áthelyezését, vagy eltávolítását. Hosszúsága által mindezt anélkül, hogy magunkat összevizeznénk. A recés fogó biztosan tartja a növényt. Könnyen kezelhető, akasztói által praktikusan tárolható kiegészítő eszköz. Hosszúsága 70cm.
Dupla PlantFix akváriumi növényragasztó 2*3g
  • -15%
Egyéb kiegészítők

Dupla PlantFix akváriumi növényragasztó 2*3g

Dupla
(HOB)80294FA
2 763 Ft 3 250 Ft
Dupla PlantFix akváriumi növényragasztó. Ideális szer olyan növények stabil rögzítéséhez, amelyeket dísztárgyakra kell helyezni, így pl. Anubias, vízipáfrány vagy moha. Felragasztást követően 10 mp után máris a vízbe helyezhető, a teljes kötés ott történik meg. Nagy viszkozitású ragasztószer, nem károsítja a növényi szöveteket. Aquascaping-hez...
4 400 Ft
Hobby akváriumi műanyag növényültető csipesz fém ollóval. Megkönnyíti az akváriumi növények telepítését, áthelyezését, vagy eltávolítását. A könnyen felhelyezhető ollóval a növények metszése is elvégezhető vele. Hosszúsága által mindezt anélkül, hogy magunkat összevizeznénk. A recés fogó biztosan tartja a növényt. Könnyen kezelhető, akasztói által...
Növénygondozás

Akváriumi növényültető fémcsipesz egyenes 27cm

Duck
(NC)XFD01
1 990 Ft
DUCK akváriumi növényültető fémcsipesz. Minőségi rozsdamentes acélból készített csipesz akváriumi és terráriumi növények gondozásához. Praktikus kiegészítő, mely megkönnyíti a növények ültetését. A jó minőségű acél tartós, nem korrodálódik. Vékony végződése által kisebb növényekhez is használható. Hosszúsága 27cm.
1 990 Ft
DUCK növényültető fémcsipesz. Minőségi rozsdamentes acélból készített csipesz akváriumi és terráriumi növények gondozásához. Praktikus kiegészítő, mely megkönnyíti a növények ültetését. A jó minőségű acél tartós, nem korrodálódik. Vékony végződése által kisebb növényekhez is használható. Hosszúsága 27cm.
Nincsenek értékelések

A termék vásárlói ezt is megvették:

A termék a kívánságlistára került