Garantáljuk, hogy a mi áraink a legalacsonyabbak a piacon!


Célunk, hogy a lehető legjobb áron biztosítsuk termékeinket számodra, ezért ÁRGARANCIÁT vállalunk. Ha egy terméket más kereskedésben olcsóbban kínálnak nálunk, azt vásárlás előtt vagy után is jelezheted felénk, és lehetőségeink szerint biztosítjuk neked a szóban forgó terméket az olcsóbbik áron.


Ha a kiszemelt terméket egy másik kereskedésnél az ajánlatunkhoz képest alacsonyabb áron találod meg, mi felajánljuk neked a szóban forgó terméket UGYANAZON az áron!


Ha már megvásároltad a terméket, de utólag megtaláltad olcsóbban máshol, az sem probléma: LEVÁSÁROLHATOD a különbözetet!Az árgaranciát az alábbi feltételek mellett tudjuk biztosítani.


VÁSÁRLÁS ELŐTT

Ha megrendelni szeretnél nálunk egy terméket, de máshol olcsóbban kínálják, a következőt kell tenned:
- Vedd fel velünk a kapcsolatot ÍRÁSBAN az info@akvariumplus.hu e-mail címen, vagy a KAPCSOLATFELVÉTEL oldalunkon.
- Írd meg, melyik terméket szeretnéd megvásárolni, és küldd el a linket ahhoz az ajánlathoz, amelyik olcsóbban kínálja azt nálunk.
- Ha hitelt érdemlően meg tudunk bizonyosodni az alacsonyabb ár tényéről, felajánljuk neked a szóban forgó terméket azon a bizonyos áron.
- Ajánlatunk minden esetben csak 24 órán belül leadott rendelésre érvényes!

VÁSÁRLÁS UTÁN
Ha már megvásároltál tőlünk egy terméket, és a vásárlás napjától számított 14 napon belül más kereskedésben alacsonyabb áron találsz rá ugyanarra a termékre, a következőt kell tenned:
- Vedd fel velünk a kapcsolatot ÍRÁSBAN az info@akvariumplus.hu e-mail címen, vagy a KAPCSOLATFELVÉTEL oldalunkon.
- Fontos, hogy csak a vásárlástól számított 14 napon belül élhetsz az utólagos árgarancia igényléssel.
- Írd meg, melyik terméket vásároltad meg, és küldd el a linket ahhoz az ajánlathoz, amelyik olcsóbban kínálja azt nálunk.
- Ha hitelt érdemlően meg tudunk bizonyosodni az alacsonyabb ár tényéről, levásárlási lehetőség formájában felajánljuk neked a különbözet értékét.
- A levásárlást személyre szóló kuponnal biztosítjuk, mely egyszer használható fel, és 6 hónapig érvényes.
- A különbözet egyéb módon történő elszámolását (pl. visszatérítés) nem áll módunkban biztosítani!

FONTOS kitételek:
- az olcsóbbik árat csak akkor vesszük figyelembe, ha az adott kereskedés KÉSZLETRŐL biztosítja azt a megadott áron
- csak a fent említett írásos kapcsolatfelvételi lehetőségeken keresztül tudunk foglalkozni árgarancia kérdéssel; telefonon, SMS-ben, messengeren küldött megkeresést ilyen ügyben nem veszünk figyelembe

A termék a kívánságlistára került