A Magyar Posta MPL szolgáltatása nyújtotta PostaPont átvevőhelyek nyújtják a legrugalmasabb csomagátvételi lehetőséget, ha csomagfutár fogadása számodra bármilyen oknál fogva nem megoldható.A PostaPont szolgáltatásnak több opciója is rendelkezésre áll, így a Posta csomagautomaták, az átvevőhelyet biztosító Posta partnerek, vagy a megjelölt Postahivatalnál lerakott csomagok. Mindösszesen több mint 3000 helyszín áll rendelkezésre ezen lehetőségek által országszerte, azaz bárhol legyél is az országban, megtalálod a számodra legideálisabb helyszínt. A PostaPont csomagszállítás ezen felül még jóval olcsóbb is a házhoz szállításos szolgáltatásoknál.

POSTA CSOMAGAUTOMATA
Az országban jelenleg 100+ Posta csomagautomata üzemel, ezek bármelyike választható csomagküldésre. A csomag a feladás másnapján megérkezik a rendeltetési helyére, ahonnan aztán a nap 24 órájában bármikor átveheted. A Posta email és SMS értesítőkkel tájékoztat téged csomagot helyzetéről a feladástól a megérkezésig. A megjelölt automatában 2 munkanapig őrzik a kiszállított csomagodat, addig a helyszín hozzáférhetőségének megfelelően bármikor átveheted rendelésedet - ha nem sikerül időben átvenned csomagodat, a Posta egy megegyezés szerinti átvevőhelyre helyezi a csomagodat, ahol aztán további 5-10 munkanapig van lehetőséged átvenni azt. Az átvételhez mindössze az értesítőkben közölt egyedi csomagkódra van szükség. Csomagod ellenértékét utánvétellel is fizetheted bankkártya használatával (készpénzes fizetésre nincs lehetőség).

POSTAPONT PARTNER ÁTVEVŐHELY
A Magyar Posta megjelölt partnereinél is átveheted csomagodat. A programban olyan cégláncok szerepelnek, mint a MOL, COOP, vagy MEDIA MARKT - ezen partnerek megjelölt üzlethelyiségeinél azok nyitvatartási idejében bármikor átveheted küldeményedet. A Posta email és SMS értesítőkkel tájékoztat téged csomagot helyzetéről a feladástól a megérkezésig. A megjelölt helyszínen 5-10 munkanapig őrzik a kiszállított csomagodat. Csomagod ellenértékét utánvétellel is fizetheted készpénzzel vagy bankkártyával.

POSTÁN MARADÓ CSOMAG
A Magyar Posta több mint 2500 postahivatalából tudod kiválasztani, melyiknél helyezzék le a csomagot, amíg ott átveszed. A Posta email és SMS értesítőkkel tájékoztat téged csomagot helyzetéről a feladástól a megérkezésig. A megjelölt helyszínen 5-10 munkanapig őrzik a kiszállított csomagodat, amit nyitvatartási időben bármikor átvehetsz. Csomagod ellenértékét utánvétellel is fizetheted készpénzzel vagy bankkártyával.

Rendeléskor válaszd az "MPL csomagautomata", "PostaPont átvevőhely" vagy "Postán maradó" opciók valamelyikét. Az MPL csomagautomata és PostaPont átvevőhely esetén a megjelenő keresős legördülő menüben válaszd ki a számodra ideális helyszínt, míg a Postán maradó csomag esetén a megjelenő írható mezőbe írhatod be a számodra ideális postahivatal adatait (ha ezt nem teszed meg, akkor a szállítási címedhez legközelebb eső postahivatalt jelöljük ki). Választásod automatikusan a rendelés megjegyzések rovatba kerül (kérjük, onnan ne töröld ki ezt a bejegyzést), így mi is tudni fogjuk, hova kell eljuttatnunk rendelésed.

Nem vagy biztos benne, hol van legközelebb hozzád PostaPont átvevőhely? A Magyar Posta weboldalán található interaktív térképes kereső ebben segítségedre lesz: MAGYAR POSTA térképes szolgáltatás kereső

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Alapdíjak (bruttó):
00-10kg: Automatába 1500Ft, Posta Pontra és Postán Maradóra 1600Ft
10-20kg: Automatába 1900Ft, Posta Pontra és Postán Maradóra 2000Ft
20-30kg: 2800Ft*

Díjkedvezmények:
- Díjkedvezmény 15000Ft vásárlási érték fölött: -1500Ft
- INGYENES szállítás 25000Ft vásárlási érték fölött

Felárak:
- Törékeny árucikket tartalmazó rendelés esetén egyszeri felár: +1500Ft

*20-30kg közötti, valamint 100cm-nél hosszabb csomag kizárólag POSTÁN MARADÓ szolgáltatással kérhető.

Termékkör:
PostaPont helyszínre történő kiszállítással legtöbb termékünk kérhető. A csomag összsúlya MPL csomagautomata és PostaPont átvevőhely esetén nem haladhatja meg a 20kg-ot, míg Postán maradó szolgáltatás esetén a 30kg-ot, csomagolással számítva.

A következő termékek nem küldhetők PostaPont átvevőhelyre...
- Posta csomagautomatába az 50cm-nél hosszabb termékek (így pl. a legtöbb fénycső, 3D háttér, műanyag tető, ketrec vagy kalitka stb)
- PostaPont partner átvevőhelyre a 100cm-nél hosszabb termékek
- a legtöbb üvegből készült termék, így akvárium, terrárium, más üvegedények
- lapra szerelt akvárium bútorok
- egyéb különösen érzékeny, vagy különleges szállítási kezelést igénylő termékek

További részletek és információk a szolgáltatásról a MAGYAR POSTA weboldalán.

A termék a kívánságlistára került