A Foxpost csomagautomatába szállítás a legolcsóbb, kifejezetten rugalmas szállítási opció!Országszerte már több mint 700 automatából választhatod ki azt, amelyikbe rendelésedet szállíttatni szeretnéd. A csomag a feladástól számítva 1-3 munkanapon belül megérkezik a rendeltetési helyére, ahonnan aztán szinte bármikor átveheted.

A Foxpost email és SMS értesítőkkel tájékoztat téged csomagot helyzetéről a feladástól a megérkezésig. A megjelölt automatában 4 NAPTÁRI napig őrzik a kiszállított csomagodat (csak a nem hétvégére eső ünnep- és munkaszüneti napok nem számítanak bele), addig a helyszín hozzáférhetőségének megfelelően bármikor átveheted rendelésedet. Az átvételhez mindössze az értesítőkben közölt egyedi csomagkódra van szükség.

Csomagod ellenértékét utánvétellel is fizetheted bankkártya használatával (készpénzes fizetésre nincs lehetőség).

Rendeléskor válaszd a "FOXPOST csomagautomata" opciót, majd a megjelenő keresős legördülő menüben válaszd ki a számodra ideális csomagautomatát. Választásod automatikusan a rendelés megjegyzések rovatba kerül (kérjük, onnan ne töröld ki ezt a bejegyzést), így mi is tudni fogjuk, hova kell eljuttatnunk rendelésed.

Nem vagy biztos benne, hol van legközelebb hozzád Foxpost csomagautomata? A Foxpost weboldalán található interaktív térképes kereső ebben segítségedre lesz: FOXPOST térképes csomagautomata-keresőÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Díjszabás (bruttó):
- alapdíj: 1250Ft
- ingyenes szállítás 12 500Ft vásárlási érték fölött

Termékkör:
Foxpost csomagautomatába történő kiszállítással legtöbb termékünk kérhető. A csomag összsúlya nem haladhatja meg a 25kg-ot, csomagolással számítva.
A következő termékek nem küldhetők Foxpost csomagautomatába...
- 60cm-nél hosszabb termékek (így pl. a legtöbb fénycső, 3D háttér, műanyag tető, ketrec vagy kalitka stb)
- a legtöbb üvegből készült termék, így akvárium, terrárium, más üvegedények
- lapra szerelt akvárium bútorok
- egyéb különösen érzékeny, vagy különleges szállítási kezelést igénylő termékek

További részletek és információk a szolgáltatásról a FOXPOST weboldalán.

A termék a kívánságlistára került