Courier-service.jpg

Az AkváriumPlus Webáruház többféle módot kínál a rendelések célbajuttatásához, átadásához. Elérhetőek Magyar Posta MPL szolgáltatásának különböző opciói, így a Posta csomagautomaták, Posta Pont átvevőhelyek, Postán maradó csomagok küldése, és természetesen az MPL csomagfutár házhoz szállítás. Továbbá a Foxpost országos csomagautomata-hálózata is rendelkezésre áll a csomagok kényelmes és olcsó kiszállításához.
Természetesen változatlanul biztosítjuk a lehetőséget a rendelések személyesen történő átvételére is, ennek részleteit lásd ennek az oldalnak az alján.

Az egyes elérhető szállítási/átvételi módokról az alábbi képekre kattintva olvashatóak el a részletes tájékoztatások:

banner-main-page-foxpost-jav.jpg      

Az újabb szállítási módok bevezetésével újfajta szállítási díjrendszert volt szükséges bevezetnünk, hogy a csomagküldés díjkalkulációja mindannyiunk számára a lehető legkorrektebb legyen.

Ennek a változtatásnak a legfontosabb eleme, hogy az ingyenes szállítás értékhatára alatt SZÁLLÍTÁSI DÍJKEDVEZMÉNY lép érvénybe az adott vásárlási értéknek megfelelően. A díjkedvezmény lényege, hogy az egyes szállítási módok legalacsonyabb ALAPDÍJÁT a megfelelő vásárlási értékhatár elérése által elengedjük. A szállítási alapdíjakba nem tartoznak bele a TÖRÉKENY KEZELÉS miatti felárak.
- a TÖRÉKENY terméket tartalmazó csomagok esetében mindig az adott szállítási módnál meghatározott FELÁR kerül felszámolásra. A törékeny felárak az egyes szállítási módok díjkedvezményes sávjai esetében is felszámolásra kerülnek, de az ingyenes szállítást jelentő sávban már nem.

Fontos! UTÁNVÉTELES FIZETÉSSEL rendelt csomagok esetében a SZÁNDÉKOSAN ÁT NEM VETT küldemények után a szállító által részünkre kiszámlázott teljes szállítási költséget tovább számlázzuk a megrendelő felé.

Az egyes szállítási módoknak van egy alacsonyabb értékű DÍJKEDVEZMÉNY szintje, és egy magasabb értékű INGYENES SZÁLLÍTÁS* szintje:
- FoxPost: ingyenes szállítás 12 500Ft vásárlási érték fölött (díjkedvezményes szint nincs)
- Posta Pont szolgáltatás: 15 000Ft vásárlási érték fölött 1500Ft díjkedvezmény, 25 000Ft-tól ingyenes szállítás
- MPL házhoz szállítás: 19 500Ft vásárlási érték fölött 2000Ft díjkedvezmény, 35 000Ft-tól ingyenes szállítás
- Személyes átvétel: DÍJMENTES

*INGYENES SZÁLLÍTÁS esetén a Törékeny felár sem kerül felszámításra.

A nem házhoz szállításos csomagküldési módok (FoxPost, Posta Pontok, Postán maradó) esetében előre megadott helyszínek kiválasztása szükséges a csomagok megfelelő helyre küldéséhez. Az ilyen csomagküldési módok mindegyikéhez saját legördülő menü tartozik, amelyből város szerint kikereshető és kiválasztható a számodra megfelelő helyszín - kivéve a Postán Maradó csomag esetében, ahová magadnak kell beírnod a helyszínt, mivel a többezres opciómennyiséget nem tudjuk legördülő menübe kódolni. A kiválasztott (vagy beírt) adatok automatikusan a rendelés MEGJEGYZÉS rovatába kerülnek, onnan ne töröld ki a beírást.
A későbbiekben várható, hogy a szállítási módokhoz specifikusan kifejlesztett modulok segítik majd az értelemszerű működést.

Személyes átvételre a rendelés visszaigazolását követően, TELEFONON EGYEZTETETT IDŐPONTBAN van lehetőség telephelyünkön. A pontos címet, telefonos elérhetőséget és az ügyfélfogadási időablakokat a visszaigazoló e-mail mind tartalmazza. Fontos, hogy személyes kiszolgálás csakis on-line rendelés ellenében történik!

Minden további részletet megtalálsz az egyes szállítási opciók részletes leírásában (l. a fenti képeket).

A termék a kívánságlistára került