Termékek listája márka szerint Sander

Sander - német gyártó, tengeri akváriumok üzemeltetéséhez állít elő speciális technikákat és kiegészítőket, úgy mint fehérjelehabzók, ózonizátorok, vízkezelő rendszerek, fa levegőporlasztók.

Habkövek, hagyományos porlasztók

Sander 1 hársfa levegőporlasztó akváriumba, skimmerbe 20x20x40mm

Sander
SANDER1
490 Ft
Sander levegőporlasztó akváriumba, természetes hársfából. Nagyon finom buborékokká porlasztja a bepumpált oxigént, ráadásul kisebb nyomásveszteséget okoz a habkő porlasztókhoz képest. Természetes termék, kiváló levegőellátást biztosít. Édesvízi és tengeri akváriumban is használható, fehérjeskimmerekbe is ideális. Méretei 20*20*40 mm.
Habkövek, hagyományos porlasztók

Sander 2 hársfa levegőporlasztó akváriumba, skimmerbe 20x20x55mm

Sander
SANDER2
550 Ft
Sander levegőporlasztó akváriumba, természetes hársfából. Nagyon finom buborékokká porlasztja a bepumpált oxigént, ráadásul kisebb nyomásveszteséget okoz a habkő porlasztókhoz képest. Természetes termék, kiváló levegőellátást biztosít. Édesvízi és tengeri akváriumban is használható, fehérjeskimmerekbe is ideális. Méretei 20*20*55 mm.
Habkövek, hagyományos porlasztók

Sander 3 hársfa levegőporlasztó akváriumba, skimmerbe 25x20x100mm

Sander
SANDER3
1 650 Ft
Sander levegőporlasztó akváriumba, természetes hársfából. Nagyon finom buborékokká porlasztja a bepumpált oxigént, ráadásul kisebb nyomásveszteséget okoz a habkő porlasztókhoz képest. Természetes termék, kiváló levegőellátást biztosít. Édesvízi és tengeri akváriumban is használható, fehérjeskimmerekbe is ideális. Méretei 25*20*100 mm.
Habkövek, hagyományos porlasztók

Sander 4 hársfa levegőporlasztó akváriumba, skimmerbe 35x35x90mm

Sander
SANDER4
2 790 Ft
Sander levegőporlasztó akváriumba, természetes hársfából. Nagyon finom buborékokká porlasztja a bepumpált oxigént, ráadásul kisebb nyomásveszteséget okoz a habkő porlasztókhoz képest. Természetes termék, kiváló levegőellátást biztosít. Édesvízi és tengeri akváriumban is használható, fehérjeskimmerekbe is ideális. Méretei 35*35*90 mm.
A termék a kívánságlistára került