Kaparófák, játékok

Kaparófák és játékok macskáknak. Kiegészítők bútoraink megkíméléséhez és kedvenc cicánk figyelmének lekötéséhez.

Kutyajátékok

Tatrapet kutyajáték 484.21

Tatrapet
(TAT)484.21
250 Ft
Tatrapet kutyajáték. Félkemény gumiból készült, pattogós labda kis termetű kutyák számára. Tartós szórakozást nyújt a kis kedvencnek, strapabíró gumilabda. Macska számára is ideális.
Kaparófák, játékok

Csörgő yo-yo macskajáték

Karlie
PPCJV
390 Ft
Csörgő yo-yo macskajáték. Színes, yo-yo formájú játék macskák számára. Az élénk színkavalkád, és a csörgő hang stimulálja a macska érzékszerveit, formája pedig megunhatatlanná teszi. Masszív játék, tartós szórakozás kedvencünknek.
Kaparófák, játékok

Csörgő műanyag labda macskajáték

Egyéb/vegyes
441647
490 Ft
Csörgő műanyag labda macskajáték. Színes műanyag golyóba zárt plüss egér. Az élénk színek, és a csak homályosan látható plüss egér csörgő hangja stimulálják a macska érzékszerveit. Tartós szórakozás kis kedvencünknek, 2db-os csomagban.
Kaparófák, játékok

Csörgő henger macskajáték

Soleil
PP38
690 Ft
Soleil macskajáték. Tarka színű henger, színes tollakkal, csörgővel, macskák számára. A szizálból készült henger tartósan szórakoztatja a kisállatot. A tarka színek, és csörgő hangok stimulálják a macska érzékeit.
Kaparófák, játékok

Plüss rák macskajáték

Soleil
PPCJV
390 Ft
Soleil macskajáték. Rák formájú plüss játék. Strapabíró, tartósan szórakoztatja a kisállatot. Macskamentával illatosított, így még vonzóbb a kis kedvencünk számára.
Kaparófák, játékok

Textil hal macskajáték

Soleil
PPCJV
390 Ft
Soleil macskajáték. Hal formájú textil játék. Strapabíró, tartósan szórakoztatja a kisállatot. Macskamentával illatosított, így még vonzóbb a kis kedvencünk számára.
Kaparófák, játékok

Tarka plüss egér macskajáték

Soleil
PPCJV
390 Ft
Soleil macskajáték. Egér formájú plüss játék. Strapabíró, tartósan szórakoztatja a kisállatot. Tarka színei, hosszú farka és a csengettyű hangja élénkítik a vadászösztönöket. Macskamentával illatosított, így még vonzóbb a kis kedvencünk számára.
Kaparófák, játékok

Plüss egér macskajáték szett

Soleil
PPCJV
390 Ft
Soleil macskajáték. Mókás, színes plüss játék, élénk színei, és jellegzetes formája serkentik a macska érzékeit, felkeltik érdeklődését. A 3db-os csomag hosszú időre ellátja kedvencünket szórakozással.
Kaparófák, játékok

Macskajáték egér hálóban

Tommi
(TOM)3002
260 Ft
Tommi macskajáték. Rácsos szerkezetű golyó, benne kis plüss egérrel. Az élénk színek és a csörgő játékegér stimulálják a macska érzékeit. Mókás, tartós játék, ébren tartja a vadászösztönöket.
Kaparófák, játékok

Plüss teknős vibráló macskajáték

Tommi
(TOM)3183
650 Ft
Tommi macskajáték. Teknős formájú, felhúzhatós plüss játék. Vibrálása mozgatja a figurát, ami stimulálóan hat a macskára, élénkíti a vadászösztönöket. Mókás, tartós játék kis kedvencünk számára.
Kaparófák, játékok

Riga plüss egér vibráló macskajáték

Riga
(RIG)001286
650 Ft
Riga macskajáték. Egér formájú, felhúzhatós plüss játék. Vibrálása mozgatja a figurát, ami stimulálóan hat a macskára, élénkíti a vadászösztönöket. Mókás, tartós játék kis kedvencünk számára.
Kaparófák, játékok

Speedy Ball macskajáték

Tommi
(TOM)3188
2 750 Ft
Tommi macskajáték. Stimuláló, interaktív játék gumira erősített műszőr egérrel, és körbe keringő csörgő golyóval. Az élénk színek és különböző tartozékok tartósan lekötik kis kedvencünket, ébren tartják vadászösztöneit.
Kaparófák, játékok

Happet kaparófa henger

Happet
(HAP)D026
2 590 Ft
Happet kaparófa. Henger alakú kaparófa, hozzá rögzített játék egérrel. Strapabíró anyagokból készített, mókás kiegészítő kis kedvencünk számára.
Kaparófák, játékok

Happet kaparófa sajt forma

Happet
(HAP)D220
5 990 Ft
Happet kaparófa. Ementáli sajt formájú kaparófa, hozzá rögzített játék egerekkel. Strapabíró anyagokból készített, mókás kiegészítő kis kedvencünk számára.
Kaparófák, játékok

Happet kaparófa D814

Happet
(HAP)D814FA
3 790 Ft
Happet kaparófa. Mókás külsejű, masszív kaparófa macskák számára. A jópofa plüss díszítések jobban ösztökélik a kisállatot a kaparó ösztön kiélésére. Masszív szizál szállal bevont kaparó, tartósan használható kiegészítő kis kedvencünknek.
Ferplast Tripod kaparófa macskáknak (54x48x45cm)
  • -15%
Kaparófák, játékok

Ferplast Tripod kaparófa macskáknak (54x48x45cm)

Ferplast
(FER)74070300
4 412 Ft 5 190 Ft
Ferplast Tripod kaparófa macskák számára. Masszív fából készített, helyenként szizál szálakkal borított kaparófa. Kis kedvencünk szívesen kaparja, így a bútorok épségben maradnak. A rendhagyó forma és az esztétikus anyagok miatt a szoba összképén is javít, ráadásul kis szobában is kényelmesen elfér. Teljes méretei 54x48x45cm.
Fekhelyek, macskabútorok

Tommi Aida macskabútor - 35x54cm bordó

Tommi
(TOM)34720
9 490 Ft
Tommi Aida macskabútor. Elegáns kinézetű, minőségi, teljesen újrahasznosítható anyagokból készített pihenőhely macskák számára. A plüss borítás nem csak tartós, de kényelmes pihenést biztosít kis kedvenceinknek. Vastag szizál szállal bevont kaparófa oszlopa hosszú távon ellenáll a karmolászásnak. Letisztult formája és szép színárnyalatai által jól illik...
Fekhelyek, macskabútorok

Tommi Orfeus macskabútor - 35x35x61cm

Tommi
(TOM)34559FA
9 490 Ft
Tommi Orfeus macskabútor. Elegáns kinézetű, minőségi anyagokból készített pihenőhely macskák számára. A plüss borítás nem csak tartós, de kényelmes pihenést is biztosít kis kedvenceinknek. Vastag szizál szállal bevont kaparófa oszlopa hosszú távon ellenáll a karmolászásnak. Lelógó pom-pomja szórakoztatja a kisállatot. Teljes méretei 35*35*61cm.
Kaparófák, játékok

Tommi Tell kaparófa

Tommi
(TOM)34718
6 190 Ft
Tommi Tell kaparófa. Tartós szizál kötéllel borított kaparófa oszlop macskák számára. Kis kedvencünk kiélheti rajta karmolászó ösztöneit, így bútoraink épségben maradhatnak. Stabilan álló talpa szintén szizál bevonatos, így az egész termék rendkívül ellenálló. Az oszlop tetejéről lelógó pom-pom szórakoztatja is macskánkat.
Kaparófák, játékok

Makspol kaparótábla macskáknak DR11

Egyéb/vegyes
CDR11
6 990 Ft
Makspol kaparótábla macskáknak. Masszív szerkezetű, tartós anyagokból készített kaparófa. Felülete könnyen tisztítható, nem göbösödik, nem darabolódik, tapintása kellemes. A kaparófelület a szokásos szizálszál helyett selyempamutból áll, ami szintén tartós, és a macska karmait sem sérti. Stabil, fával erősített szerkezet. Dekoratív, jól mutat bármilyen...
Kaparófák, játékok

Happet macska kaparófa játékokkal D014 (25x25x36cm)

Happet
(HAP)D014
7 270 Ft
Happet kaparófa kiegészítő játékokkal macskák számára. A szizálszállal borított kaparófa és a strapabíró plüss borítás tartósan ellenállnak kis kedvencünk karmainak, hogy azok lehetőleg ne bútorainkon hagyjanak nyomokat. A talapzat belsejében lévő színes csörgő golyó, valamint a lelógó pom-pomok a vadászösztönöket is serkentik. Méretei 25*25*36cm.
Kaparófák, játékok

Tommi macskajáték - pálca tollas labdával

Tommi
(TOM)3197
590 Ft
Tommi játék macskáknak. Műanyag pálcára erősített labda színes tollakkal. A tarka színek stimulálják a macska vadászösztöneit. Vidám pillanatokat szerez a kis kedvencnek és gazdájának egyaránt. Hosszúsága 55cm.
Kaparófák, játékok

Tommi macskajáték - pálca mazdagos egérrel

Tommi
(TOM)3198
790 Ft
Tommi pecás játék macskáknak. Fa pálcára rugós gumimadzaggal erősített plüss egér. Vidám pillanatokat szerez a kis kedvencnek és gazdájának egyaránt. Hosszúsága 40 cm.
Kaparófák, játékok

Georplast macskajáték - labdás négyszög

Georplast
(TOM)10604FA
2 950 Ft
Tommi labdás négyszög, lefoglalja a kölyök cicákat és stimulálja az idősebb cicák figyelmét is. az alja lepattintható, így a játék közepének a tisztítása vagy a labda cseréje sem okoz problémát. A termék színe eltérhet a fotótól. 
A termék a kívánságlistára került