Kiegészítők

Kiegészítők, egyéb felszerelések száraz és vizes terráriumokba: analóg hőmérők és páramérők, manuális vízpermetezők, alomlapátok, terrárium zárak, poszter ragasztók, üvegtisztítók, világítás kiegészítők.

5 590 Ft
Versele-Laga Cubetto Wood prémium fapellet kisállat alom. Kiváló nedvszívó hatása által hatékonyan zárja magába a folyadékot és szagokat. Alomként használható macskák vagy rágcsálók számára, de terráriumokban, madárkalitkákban is alkalmazható. Használat után komposztálható, vagy kerti humuszként felhasználható. Kiszerelése 7 kg, 12 liter.
4 790 Ft
Versele-Laga Cubetto Straw préselt szalma pellet kisállat alom. Természetes anyag, akár 300%-os nedvszívó képességgel rendelkezik. Semlegesíti a kellemetlen szagokat, száraz és pormentes környezetet biztosít a kisállatok számára. Használat után komposztálható, vagy kerti humuszként is felhasználható. Szinte bármilyen háziállat almozására alkalmas....
Tálkák, etetők, itatók

Kerámia hüllőtál, fürdőtál terráriumi hüllőknek - CZ031

Aquadecor / Czimmer
CZ031
2 790 Ft
Nagy méretű, mély kerámia tál terráriumi hüllők számára. Vízzel feltöltve nagy kapacitású itatóként, vagy fürdőtálként funkcionál, de a páratartalmat is segít fenntartani. Terráriumi párásítók használatakor is ideális, ill. nagyobb méretű kaspóként is használható. Textúrája és színe által bármilyen környezetbe jól illeszkedik. A termék színe véletlenszerű.
Kiegészítők

Digitális terrárium hőmérő

KW Zone
(HAP)A208
520 Ft
KW Dophin digitális hőmérő terráriumhoz. Öntapadó matricás hőmérő, mely elszíneződéssel jelzi az aktuális hőfokot. Az értékek könnyen leolvashatók, zöld szín jelzi az ideális hőmérsékletet, melyet °C és °F értékben is mutat.
Kiegészítők

Analóg hőmérő terráriumba

KW Zone
(HAP)A209
1 190 Ft
KW Dophin analóg terráriumi hőmérő. Precíz , könnyen leolvasható, °C és °F értékben is méri a hőfokot. Öntapadós, könnyen rögzíthető a terrárium üvegfalán.
Kiegészítők

Analóg páratartalom mérő

KW Zone
(HAP)A210
1 450 Ft
KW Dophin analóg páratartalom mérő (hygrometer) terráriumba. Kétoldalú öntapadós rögzítőjével könnyen elhelyezhető az üvegfalon. Precíz mérőeszköz, jól olvasható skálával. Hasznos kiegészítő trópusi terráriumba.
Hőmérők, mérőeszközök

Resun LCD kijelzős szondás akváriumi hőmérő

Resun
PPDT01
3 390 Ft
Resun DT-01 LCD kijelzős hőmérő szondás érzékelővel. A külső egység egy szonda segítségével méri és jelzi ki a vízhőmérsékletet, melyet így könnyű leolvasni. Tizedes értékig, széles spektrumban mér °C vagy °F értékben. Száraz terrárium, vagy akváriumvíz hőmérsékletének mérésére is használható.
Kiegészítők

Resun szondás hő- és páramérő

Resun
PPDT02
7 990 Ft
Resun DT-02 digitális kijelzős hő- és páratartalom mérő szondás érzékelőkkel. A külső egység egy-egy szonda segítségével jelzi ki az értékeket, melyeket könnyű leolvasni. A hőmérsékletet tizedes pontossággal, °C vagy °F értékben, míg a páratartalmat % értékben határozza meg. Ezen kívül ébresztő funkciós órával és naptárral is rendelkezik.
Dekoráció, kilépők, aljzat

Műszikla alagút terráriumba

Ferplast
(FER)64598000
5 390 Ft
Műszikla alagút terráriumba. Belső alagútrendszerrel kialakított fél műszikla terráriumi hüllők számára. Kialakítása által a terrárium üvegfalához helyezhető, így a terráriumban lakó hüllő akkor is megfigyelhető, amikor elbújik benne. Káros anyag mentes terráriumi dekoráció. Méretei 320*130*155 mm
Tálkák, etetők, itatók

Ferplast rovarral etető műszikla terráriumba

Ferplast
(FER)64586000
3 090 Ft
Ferplast rovarral etető műszikla terráriumba, hüllők élő rovarokkal való etetéséhez. A műszikla könnyen kettészedhető, alsó tálkájába lehet helyezni az élő eleséget. A felső rész kis lyukán keresztül másznak ki a rovarok, így hüllőink könnyedén elkaphatják őket. Károsanyag mentes, dekoratívan kialakított, könnyen tisztítható. A kivezető lyuk egy kis...
Hobby Terra Spray vízpermetező készlet pet palackra , Hobby/Dohse , Kiegészítők
  • -20%
Kiegészítők

Hobby Terra Spray vízpermetező készlet pet palackra

Hobby/Dohse
(HOB)38070FA
2 480 Ft 3 100 Ft
Hobby Water Spray pumpás vízpermetező készlet, melyet szabványos nyílású pet palackokra lehet felszerelni. Könnyen kezelhető, minőségi anyagokból készített felszerelés. Szórófeje állítható, így egészen finom vízpermetezésre, és fókuszált vízsugár locsolására is alkalmas.
Hobby Reptix Smell szagsemlegesítő spray terráriumba , Hobby/Dohse , Gyógyszerek, vitaminok
  • -27%
Gyógyszerek, vitaminok

Hobby Reptix Smell szagsemlegesítő spray terráriumba

Hobby/Dohse
(HOB)38020FA
2 847 Ft 3 900 Ft
Hobby Reptix Smell szagsemlegesítő spray. Ideális a szagok, csírák, káros gázok, és a bomlástermékek okozta bűzök ellen. Megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását is. Alkohol- és aldehidmentes. Kiszerelése 100ml.
Hobby Turtle Clear vízkezelő akvaterráriumba
  • -20%
Gyógyszerek, vitaminok

Hobby Turtle Clear vízkezelő akvaterráriumba

Hobby/Dohse
(HOB)38050FA
3 512 Ft 4 390 Ft
Hobby Turtle Clear természetes vízkezelő akvaterráriumba. Felgyorsítja a hasznos baktériumok fejlődését a vízben, közvetlenül bontja le a foszfátot, nitrogént, és más mérgezőanyagokat. Használatával tiszta és szagmentes vizet biztosíthatunk víziteknőseinknek, és más akvaterráriumi állatainknak. Kiszerelése 250ml, ami 750 liter vízhez elegendő.
Kiegészítők

Repti-Zoo terrárium zár tolóajtóhoz

Repti-Zoo
(RZ)RL120N
1 550 Ft
Repti-Zoo terrárium zár tolóajtóhoz. Biztonságosan lezárja a terrárium tolóajtaját. Rozsdamentes acél, nagyon tartós. Egyszerű zár mechanizmus, egyforma kulcsokkal. Stabil kialakítás. A csomag két kulcsot tartalmaz.
Hátterek

Hobby Fotofix poszter háttér ragasztó - 50ml

Hobby/Dohse
(HOB)30991FA
3 150 Ft
Hobby Fotofix háttér poszter ragasztó. Buborék- és tükröződés mentesen, sötét részek nélkül felragaszthatunk vele műanyag háttér fóliát akváriumra vagy terráriumra. A ragasztóanyag később nyomtalanul eltávolítható. Nem alkalmas matt felületű, 3D-s, vagy papírból készült fóliákhoz. Egy csomag 50 ml ragasztót és egy műanyag simítót tartalmaz, egy...
3 900 Ft
Hobby Reptix Desinfect terráriumi fertőtlenítő spray Baktériumok, vírusok, gombák, szalmonella ellen. Sebek elfertőződésének, hasmenéses betegségek megelőzésére. Használat: permetezze le a felületet, hagyja a szert 1 percig hatni, majd szükség esetén törölje le. Hatóanyag: nátrium-hipoklorit, koncentráció < 1%, BauA reg. sz.: N-68835. Használat előtt...
5 350 Ft
Hobby Reptix First Aid atka- és féregriasztó spray terráriumi állatokhoz. Permetező szuszpenzió atkák, kullancsok és egyéb kis élősködők ellen. Az atkák és más kis paraziták okozta bőrproblémák gyakoriak fiatal és idősebb házi kedvenceknél. A gyenge immunrendszer, vedlés és/vagy anyagcsere-problémák is kiváltó okok lehetnek. A Hobby Reptix First Aid...
Tálkák, etetők, itatók

Repti-Zoo tapadókorongos etetőtálka lomblakó hüllőknek (szimpla)

Repti-Zoo
(RZ)SX01
1 940 Ft
Repti-Zoo terráriumi műanyag tálka tapadókoronggal rögzíthető tartóval. A terrárium üvegfalához tapasztható, így a lombok között élő és táplálkozó hüllők könnyen hozzáférhetnek. A tál a tartóból kivehető, így az újratöltés, tisztítás könnyen kivitelezhető. Egy tálkás változat.
Tálkák, etetők, itatók

Repti-Zoo tapadókorongos etetőtálka lomblakó hüllőknek (dupla)

Repti-Zoo
(RZ)SX02
2 350 Ft
Repti-Zoo terráriumi műanyag tálka tapadókoronggal rögzíthető tartóval. A terrárium üvegfalához tapasztható, így a lombok között élő és táplálkozó hüllők könnyen hozzáférhetnek. A tál a tartóból kivehető, így az újratöltés, tisztítás könnyen kivitelezhető. Két tálkás változat.
Kezdőlap

Repti-zoo alomlapát széles

Repti-Zoo
(RZ)SS01
3 890 Ft
Repti-zoo alomlapát rozsdamentes acél hálóból ergonomikus nyéllel, elsősorban terrarisztikai felhasználásra, de más kisállat alomtisztítására is alkalmas.
Kezdőlap

Repti-zoo alomlapát keskeny

Repti-Zoo
(RZ)SS02
2 990 Ft
Repti-zoo alomlapát rozsdamentes acél hálóból ergonomikus nyéllel, elsősorban terrarisztikai felhasználásra, de más kisállat alomtisztítására is alkalmas.
Terrarisztika

Repti-Zoo digitális páramérő terráriumba

Repti-Zoo
(RZ)SH106
4 550 Ft
Repti-Zoo Hygrometer digitális terráriumi páramérő. Érzékelőszondás, tapadókoronggal rögzíthető készülék, mely a terrárium páratartalmának pontos mérését teszi lehetővé. Kijelzőjét a terrárium külső felületére lehet felhelyezni, így számunkra kényelmesen leolvasható. Pontosan méri a páratartalmat 20% és 90% közötti tartományban. Célszerű az érzékelőt ott...
1 290 Ft
Repti-Zoo rácsos védőburkolat terráriumi lámpaburára. Meggátolja a terráriumi állatokat, hogy hozzáférhessenek a lámpában működő izzóhoz, ami égési sérüléseket okozhat nekik. Fontos kiegészítő olyan terráriumban, amelyek elrendezése vagy méretei miatt nem lehet megfelelő távolságba helyezni a lámpaburát. Rögzítőcsipeszeivel könnyen felszerelhető. Átmérője...
1 550 Ft
Repti-Zoo rácsos védőburkolat terráriumi lámpaburára. Meggátolja a terráriumi állatokat, hogy hozzáférhessenek a lámpában működő izzóhoz, ami égési sérüléseket okozhat nekik. Fontos kiegészítő olyan terráriumban, amelyek elrendezése vagy méretei miatt nem lehet megfelelő távolságba helyezni a lámpaburát. Rögzítőcsipeszeivel könnyen felszerelhető. Átmérője...
A termék a kívánságlistára került