Vízkezelés, vízkémia

Akváriumi és kerti tavi vízkezelők és vízkondicionáló szerek. Klórmentesítők, élőflóra, növénytápsók ás táptalajok, fertőtlenítők, víztesztek, vízkémiai szerek.

Vízkezelés, vízkémia

Neptun Tavi Parakill gyógykészítmény kerti tóba - 250ml

Neptun/Bio Top
N300217
1 690 Ft
Neptun Pond Line tavi parakill. Széles spektrumú, több hatóanyagot tartalmazó készítmény paraziták ellen. Hatékonyan alkalmazható a tavi díszhalak külső parazitáinak (pl. darakór, Costia, Trichodina, Chilonodella), valamint bizonyos gombák okozta megbetegedések gyógykezelésére. 2500l vízhez elegendő, 250ml kiszerelés.
4 800 Ft
Ista Shrimp Soil pH 5.5 akváriumi növény táptalaj. Apró szemcséjű speciális aljzat élőnövényekkel telepített garnélás akváriumba. Fenntartja a hasznos baktériumkultúrák ökológiai egyensúlyát, stabilizálja a pH és KH értékeket. A nitrátot és nitritet a növények számára könnyebben feldolgozható tápanyaggá alakítja. Tartósan tiszta vizet biztosít, újonnan...
2 900 Ft
Ferplast CO2 Energy Tester csepegtetős akváriumi CO2 vízteszt. Két reagensből álló vízteszt folyadék az akváriumvíz CO2 tartalmának méréséhez. Segítségével gyorsan és pontosan megállapítható, ideális-e a CO2 szint az akváriumban. A CO2 szint elsősorban növényes akváriumok esetében lényeges, mivel az akváriumi növények fejlődésének fontos eleme a CO2. A...
Gyógyszerek, vitaminok

Neptun Parakill akváriumi gyógykészítmény - 10ml

Neptun/Bio Top
N301016
450 Ft
Neptun Parakill gyógykészítmény akváriumba. Hatékony szer a díszhalak gombás, enyhe bakteriális, vagy külső paraziták (pl. darakór, fátyolbetegség, bársonybetegség) okozta fertőzéseinek kezelésére. Kiszerelés: 10 ml, elegendő 50 liter akváriumvízhez.
Vízkezelés, vízkémia

Neptun Tavi Algagátló kerti tóba - 250ml

Neptun/Bio Top
N300231
1 690 Ft
Neptun Pond Line tavi algagátló. Alkalmas a lebegő és fonalas zöldalgák visszaszorítására, fejlődésük akadályozására. A készítmény a kovaalgák fejlődését nem gátolja. 10000 liter vízhez elegendő, 250ml kiszerelés.
17 600 Ft
Ista Plant Soil pH 6.5 akváriumi növény táptalaj. Fenntartja a hasznos baktériumkultúrák ökológiai egyensúlyát, stabilizálja a pH és KH értékeket. A nitrátot és nitritet a növények számára könnyebben feldolgozható tápanyaggá alakítja. Tartósan tiszta vizet biztosít, újonnan feltöltött akvárium esetén segíti a víz gyors beállását.
1 950 Ft
Ista CO2 indikátorfolyadék. Utántöltő folyadék CO2 folyamatos tesztbe. Különleges formulája pontosan visszajelzi a CO2 mennyiséget. A folyamatos teszthez 1ml folyadékot kell hozzáadni, és kéthetente cserélni kell benne a folyadékot. Akváriumvizet nem kell hozzáadni, és vízcsere után közvetlenül nem szükséges a folyadékot is cserélni. Egy fiola kb. 10...
6 590 Ft
JBl ProAquaTest Easy 7 in 1 vízteszt akváriumhoz és kerti tóhoz. A víz 7 fontos értékét mérő tesztcsík csomag. Segítségével 1 perc alatt megállapítható a víz pH-értéke, összkeménysége (GH), karbonát keménysége (KH), nitrit (NO2) és nitrát (NO3) szintje, klórtartalma (Cl2), valamint széndioxid (CO2) szintje. Jól értelmezhető színskála segít az értékek...
Algagátlók, csigacsapdák

Neptun Algagátló akváriumba - 40ml

Neptun/Bio Top
N301207
910 Ft
Neptun Algagátló akváriumba. Hatékonyan használható az akváriumokban előforduló zöld- és barnaalgák visszaszorítására, fejlődésük gátlására. Nem ártalmas az akváriumi díszhalakra, növényekre. Kiszerelése 40ml, ami 200 liter akváriumvízhez elegendő.
Gyógyszerek, vitaminok

Neptun Parakill Turbó akváriumi gyógykészítmény - 10ml

Neptun/Bio Top
N301023
450 Ft
Neptun Parakill Turbó gyógykészítmény akváriumba. Hatékony szer darakór, fátyolbetegség, bársonybetegség, halpenész fertőzések kezelésére. Erősen fertőzött, vagy zsúfolt halállomány esetén ajánlott alkalmazni. Kiszerelés: 10 ml, elegendő 50 liter akváriumvízhez.
Növénytápok, táptalajok

JBL Aquabasis Plus akváriumi növény táptalaj - 2,5 liter

JBL
JBL20212
4 090 Ft
JBL Aquabasis Plus akváriumi növény táptalaj. Hosszú hatású táptalaj keverék, ideális alap az akváriumi növények gyökereinek. A természetes tőzeg a tápanyagokat a növények számára felvehetővé teszi, az agyag pedig szükség szerint felszabadítja, tárolja a tápanyagokat. Az ásványi hordozóanyag biztosítja a nyomelemekkel való alapellátást, a porózus...
9 055 Ft
JBl ProScan vízteszt akváriumhoz és kerti tóhoz. Okostelefon alkalmazás segítségével fotometriai vízminőség elemzést végezhetünk vele. A csomagban foglalt tesztcsíkot a hozzá való speciális színkártyára kell helyezni, majd az ingyenes applikációval lefotózni. A program megállapítja a víz különböző értékeit, és javaslatokat ad a vízminőség javítására annak...
Vízkezelés, vízkémia

Neptun Tavi Növénytápsó kerti tavi növényekhez - 250ml

Neptun/Bio Top
N300224
1 690 Ft
Neptun Pond Line tavi növénytápsó. Pótolja a létfontosságú mikroelemeket a kerti tóba telepített vízi növények számára. Nitrogén és foszfor mentes, így nem fokozza az algásodást. 5000 liter vízhez elegendő, 250ml-es kiszerelés.
Vízkezelés, vízkémia

Neptun Tavi Antiklór vízkezelő kerti tóba - 250ml

Neptun/Bio Top
N300200
1 690 Ft
Neptun Pond Line tavi antiklór vízkezelő. Hatóanyagai semlegesítik a friss csapvíz klór és nehézfém (réz) tartalmát, melyek károsak a díszhalak egészségére. Különlegtes polimer adaléka védő bevonatot képez a halakon, mely csökkenti a stresszt és gátolja a fertőzések veszélyét. 2500 liter vízhez elegendő, 250ml kiszerelésű.
Algakaparók, csigacsapdák

Ista csigacsapda

Ista
(ISTA)I557
2 890 Ft
Ista csigacsapda. Kialakítása miatt az akváriumban lévő csigák csak a középpontja felé tudnak mászni, így gyorsan összegyűjti azokat. A csaléteknek szánt tápot egyszerűen a számára kialakított üregbe kell önteni. Praktikusan egy damillal ki lehet emelni a csapdát az akváriumból. Kíméletes, vegyszermentes megoldás.
7 000 Ft
JBL ProScan akváriumi és kerti tó vízteszthez utántöltő tesztcsík csomag. A készlet 24db tesztcsíkot tartalmaz kifejezetten a JBL ProScan termékhez.
Növénytápok, táptalajok

Neptun Növénytápsó akváriumi növényekhez - 10ml

Neptun/Bio Top
N301054
450 Ft
Neptun Növénytápsó akváriumba. Az akváriumi növények fejlődéséhez szükséges makro- és mikroelemeket a legkönnyebben feldolgozható formában tartalmazza. A mikroelemekhez tartozó nehézfémek a díszhalak számára ártalmatlan kelát formában vannak. Kiszerelés: 10 ml, elegendő 50 liter akváriumvízhez.
Gyógyszerek, vitaminok

Neptun Gyrokill akváriumi gyógykészítmény - 40ml

Neptun/Bio Top
N301283
1 050 Ft
Neptun Gyrokill gyógykészítmény akváriumba. Kifejezetten kopoltyú- és hámférgesség kezelésére alkalmas, de a planária fertőzést is megszünteti. A kopoltyú- és hámférgesség jelei a szapora légzés, dörgölőzés, rángatozó úszás vagy épp az apatikus lebegés a felszín közelében, valamint a véraláfutásos bőrfelszín. Kiszerelés 40ml, 200 liter akváriumvízhez...
Vízkezelés, vízkémia

Neptun Tavi Biostart élőflóra koncentrátum kerti tóba - 250ml

Neptun/Bio Top
N300255
1 690 Ft
Neptun Pond Line Biostart baktérium és enzim koncentrátum. A benne lévő mikroorganizmusok és enzimek elősegítik a szerves anyagok gyors lebontását, az oldott nitrogén és foszfor szintjének csökkenését. Helyreállítják a biológiai egyensúlyt, ami visszaszoríthatja a túlzott algásodást, és csökkentheti a keletkezett szerves iszap mennyiségét. 5000l vízhez...
Algakaparók, csigacsapdák

JBL LimCollect II csigacsapda akváriumba

JBL
JBL61401
4 935 Ft
JBL LimCollect II csigacsapda akváriumba. Kíméletes, vegyszermentes megoldás a csigák eltávolítására. A csalétket egy hozzáférhetetlen rekeszben kerül elhelyezésre, a csapdát éjszakára kell az akváriumba tenni. A csapda nyílásai egyirányúak, a csigák nem tudnak kimászni belőle. Garnélák és rákok befogására is alkalmas. A bejáratok nyílásmagassága...
Algakaparók, csigacsapdák

Ista planária csapda akváriumba

Ista
(ISTA)I725
7 200 Ft
Ista planária csapda akváriumba. Üvegből készült kiegészítő kifejezetten az akváriumban megjelenő planáriák (avagy örvényférgek) eltávolításához. Ezek az élősködők gyorsan szaporodnak, nagy számban veszélyesek az édesvízi és tengeri akváriumok élővilágára. A planária csapda összegyűjti a férgeket, amelyek nem tudnak utána kiszabadulni belőle.
Víztesztek

Neptun pH teszt akváriumhoz

Neptun/Bio Top
N406982
850 Ft
Neptun pH teszt akváriumhoz. Csepegtetős teszt az akváriumvíz pH-értékének gyors megméréséhez. Használata egyszerű. A csomag tartalmazza a szükséges indikátor folyadékot és színskálát.
450 Ft
Neptun Malachitzöld fertőtlenítő szer akváriumba. A díszhalak paraziták (főleg darakór) okozta fertőzéseinek kezelésére. Használható új halak betelepítésekor az esetleges fertőzések megelőzésére is. 50 liter vízhez elegendő, 10ml kiszerelés.
Növénytápok, táptalajok

Neptun Liqui Carbo folyékony CO2 akváriumi növényekhez - 40ml

Neptun/Bio Top
N301269
910 Ft
Neptun Liqui Carbo folyékony CO2 akváriumba. Az akváriumi növényeknek az általános növénytápsó mellett szénforrásra is szükségük van az ideális fejlődéshez. A Liqui Carbo használatával szép és egészséges növényeket nevelhetünk, melyek az alga szaporodását is gátolják. Káliumot is tartalmaz. 2000 liter vízhez elegendő, 40ml kiszerelés.
A termék a kívánságlistára került