Kutyajátékok

Kutyajátékok, rekreációs kiegészítők. Az egyszerű játékoktól kezdve, a kutyanevelést és -kiképzést is segítő eszközökig. Különböző keménységű gumilabdák, rágókötelek, fogtisztító játékok, erőpróba játékok, stb.

Kutyajátékok

Aqua Nova fogtisztító kutyajáték - 13 cm

Pet Nova (Aqua Nova)
(AN)TPRDTM
1 100 Ft
Aqua Nova fogtisztító gumicsont kutyáknak. Ideális a kis és közepes termetű kutyák számára. Nem sípol, jól bírja a strapát, a karikák forognak a törzsön. masszív TPR gumiból készült, tartós rágni való a kutyus számára. Marhahús aromával átitatott, amivel könnyebben felkelti a kutya érdeklődését. Hossza 13cm.
Kutyajátékok

Aqua Nova kutyajáték - hamburger 10cm (vinil gumi)

Pet Nova (Aqua Nova)
(AN)VIN-BURGER
790 Ft
Aqua Nova vinilgumi hamburger kutyajáték, mely nyomkodásakor sípoló hangot ad ki. Rugalmas és puha játék, kinézete, színárnyalatai és sípoló hangja fenntartják a kutya érdeklődését, stimulálják érzékeit. Tartós szórakozás kedvencünk számára. Átmérője 10cm.
Kutyajátékok

Aqua Nova kutyajáték - sípoló gumikacsa 26cm

Pet Nova (Aqua Nova)
(AN)VIN-DUCK-XL
1 050 Ft
Aqua Nova vinilgumi csirke kutyajáték, mely nyomkodásakor sípoló hangot ad ki. Rugalmas és puha játék, kinézete, színárnyalatai és sípoló hangja fenntartják a kutya érdeklődését, stimulálják érzékeit. Tartós szórakozás kedvencünk számára. Hosszúsága 26cm.
Kutyajátékok

Aqua Nova kutyajáték, aromás gumikarika 10 cm - kék

Pet Nova (Aqua Nova)
(AN)TPRRPI
350 Ft
Aqua Nova gumikarika kutyajáték. Strapabíró TPR gumiból készült, nagyon tartós, hosszútávon bírja a megpróbáltatásokat. A mentás illataromával átitatott játék hamar felhívja magára a kutyák figyelmét. Átmérője 10cm.
Kutyajátékok

Aqua Nova kutyajáték, aromás gumikarika 10 cm - sárga

Pet Nova (Aqua Nova)
(AN)TPRRYL
350 Ft
Aqua Nova gumikarika kutyajáték. Strapabíró TPR gumiból készült, nagyon tartós, hosszútávon bírja a megpróbáltatásokat. A mentás illataromával átitatott játék hamar felhívja magára a kutyák figyelmét. Átmérője 10cm.
Kutyajátékok

Aqua Nova sípoló plüss cápa kutyajáték - 32 cm

Pet Nova (Aqua Nova)
(AN)PLU-SHARK
2 350 Ft
Aqua Nova (Pet Nova) plüss cápa kutyajáték. Puha tapintású, mókás kinézetű játék kutyák számára. Sípoló hangot ad ki, így még jobban stimulálva kedvencünk érzékeit. Max. hosszúsága kb. 32cm.
Kutyajátékok

Aqua Nova sípoló plüss pók kutyajáték - 22 cm

Pet Nova (Aqua Nova)
(AN)PLU-SPIDERBLACK
2 350 Ft
Aqua Nova (Pet Nova) plüss pók kutyajáték. Puha tapintású, mókás kinézetű játék kutyák számára. Sípoló hangot ad ki, így még jobban stimulálva kedvencünk érzékeit. Max. hosszúsága kb. 22cm.
Kutyajátékok

BPS kutyajáték - bordás gumikarika kötéllel 25cm

BPS Buenapet
BPS-7497
1 900 Ft
BPS kutyajáték színes színes tömör gumiból. Strapabíró gumikarika, szórakoztatja és fejleszti kutyánkat. Kialakítása miatt húzópróba játékra is ideális, és könnyen elhajítható. A bordázott felület rágás közben masszírozza a kutya ínyét. Teljes hosszúsága 25cm, a gumikarika átmérője 12,5cm. A termék színe eltérő lehet.
Kutyajátékok

BPS kutyajáték - bordázott gumilabda 70mm

BPS Buenapet
BPS-7456
1 600 Ft
BPS kutyajáték puha gumiból. Jól pattogó, bordázott gumilabda. Szórakoztatja és fejleszti kutyánkat, kialakítása miatt kiszámíthatatlanul gurul és pattog, ami még jobban élénkíti a kutya ösztöneit. Rágcsálása közben a kutya ínyét is masszírozza A gumilabda átmérője 70mm. A termék színe véletlenszerű!
Kutyajátékok

BPS kutyajáték - csörgős gumilabda 60mm

BPS Buenapet
BPS-7459
1 290 Ft
BPS kutyajáték puha gumiból. Jól pattogó, üreges gumilabda, belül csörgővel, ami még jobban felkelti a kutya érdeklődését. Szórakoztatja és fejleszti kutyánkat, lyukas kialakítása könnyű fogást biztosít neki. A gumilabda átmérője 60mm. A termék színe véletlenszerű!
Kutyajátékok

BPS kutyajáték - csörgős gumilabda 70mm

BPS Buenapet
BPS-7460
1 790 Ft
BPS kutyajáték puha gumiból. Jól pattogó, üreges gumilabda, belül csörgővel, ami még jobban felkelti a kutya érdeklődését. Szórakoztatja és fejleszti kutyánkat, lyukas kialakítása könnyű fogást biztosít neki. A gumilabda átmérője 70mm. A termék színe véletlenszerű!
Kutyajátékok

BPS kutyajáték - dupla kötélhurok 30cm

BPS Buenapet
BPS-8504
640 Ft
BPS kutyajáték színes pamutkötélből. Strapabíró rágókötél, szórakoztatja és fejleszti kutyánkat. Formája miatt húzópróba játékra is ideális. Teljes hosszúsága 30cm. A termék színe eltérő lehet.
Kutyajátékok

BPS kutyajáték - dupla kötélhurok teniszlabdával 42cm

BPS Buenapet
BPS-8520
2 100 Ft
BPS kutyajáték színes pamutkötélből. Strapabíró rágókötél, szórakoztatja és fejleszti kutyánkat. Formája miatt húzópróba játékra is ideális, és könnyen elhajítható. A teniszlabda zörgése még jobban serkenti a kutya érdeklődését. Teljes hosszúsága 42cm. A termék színe eltérő lehet.
Kutyajátékok

BPS kutyajáték - kötélgolyó parittya 35cm

BPS Buenapet
BPS-8515
2 150 Ft
BPS kutyajáték színes pamutkötélből. Strapabíró rágókötél, szórakoztatja és fejleszti kutyánkat. Formája miatt húzópróba játékra is ideális, és könnyen elhajítható. Rágása közben a kutya fogait is tísztítja. Teljes hosszúsága 35cm, a golyó átmérője 10cm. A termék színe eltérő lehet.
Kutyajátékok

BPS kutyajáték - kötélgyűrű 17cm

BPS Buenapet
BPS-2077
1 700 Ft
BPS kutyajáték színes pamutkötélből. Strapabíró rágókötél, szórakoztatja és fejleszti kutyánkat. Formája miatt húzópróba játékra is ideális, és könnyen elhajítható. Rágása közben a kutya fogait is tísztítja. Átmérője 17cm. A termék színe eltérő lehet.
Kutyajátékok

BPS kutyajáték - kötélparittya teniszlabdával 33cm

BPS Buenapet
BPS-8516
1 250 Ft
BPS kutyajáték színes pamutkötélből. Strapabíró rágókötél, szórakoztatja és fejleszti kutyánkat. Formája miatt húzópróba játékra is ideális, és könnyen elhajítható. A teniszlabda zörgése még jobban serkenti a kutya érdeklődését. Teljes hosszúsága 33cm. A termék színe eltérő lehet.
2 150 Ft
BPS kutyajáték színes, vastag pamutkötélből. Strapabíró rágókötél, szórakoztatja és fejleszti kutyánkat. Kialakítása miatt könnyen elhajítható. A teniszlabda zörgése még jobban serkenti a kutya érdeklődését. Teljes hosszúsága 23cm, a labda átmérője 10cm. A termék színe eltérő lehet.
Kutyajátékok

BPS sípoló kutyajáték - hamburger 8cm (vinil gumi)

BPS Buenapet
BPS-3014
770 Ft
BPS vinilgumi harapott hamburger kutyajáték, mely nyomkodásakor sípoló hangot ad ki. Rugalmas és puha játék. Kinézete, színárnyalatai és sípoló hangja fenntartják a kutya érdeklődését, stimulálják érzékeit. Tartós szórakozás kedvencünk számára. Átmérője 8cm.
Kutyajátékok

Georplast Superdog frizbi kutyajáték - 23,5cm

Georplast
PPF750
950 Ft
Georplast Superdog frizbi kutyajáték. Kiváló szabadtéri szórakozás kutyának és gazdájának egyaránt. Rugalmas, de strapabíró műanyagból készült kutyajáték. Biztonságosan használható, nem sérti a kutya száját. Élénk, modern színekben. Átmérője 23,5 cm. A termék színe véletlenszerű.
Kutyajátékok

Georplast Tornado frizbi kutyajáték - 24cm

Georplast
PPF749
830 Ft
Georplast Tornado frizbi kutyajáték. Kiváló szabadtéri szórakozás kutyának és gazdájának egyaránt. Kialakítása nem csak dizájnos, de jobb fogást is biztosít, így pl. erőpróba játékra is alkalmas. Rugalmas, de strapabíró műanyagból készült, ami ugyanakkor nem sérti a kutya száját, biztonságosan használható. Élénk, modern színekben. Átmérője 24 cm. A termék...
Gumi újság kutyajáték - 17cm
  • -50%
Kutyajátékok

Gumi újság kutyajáték - 17cm

Egyéb/vegyes
530012
195 Ft 390 Ft
Mókás kinézetű, stimuláló játék kutyák számára. Puha gumiból készült, levegős kutyajáték. Remekül szórakoztatja kedvencünket, élénkíti természetes ösztöneit. Hosszúsága 17 cm.
Kutyajátékok

Gumi-cumi kutyajáték 100 mm (szájápoló)

CiliCili
31111
390 Ft
TPR gumiból készült gumi-cumi kutyajáték. Tartós szórakozást nyújt kisebb termetű kutyánk számára. Rágása közben masszírozza a kutya ínyét és erősíti rágóizmait. Minőségi és tartós anyagból készült kutyajáték. A benne lévő csengettyű tovább stimulálja az érzékeket. Hossza 100mm. A termék színe véletlenszerű!
Kutyajátékok

Gumi-cumi kutyajáték 140 mm (szájápoló)

CiliCili
31114
650 Ft
TPR gumiból készült gumi-cumi kutyajáték. Tartós szórakozást nyújt kisebb termetű kutyánk számára. Rágása közben masszírozza a kutya ínyét és erősíti rágóizmait. Minőségi és tartós anyagból készült kutyajáték. A benne lévő csengettyű tovább stimulálja az érzékeket. Hossza 140mm. A termék színe véletlenszerű!
1 190 Ft
Soleil sípoló kutyajáték gumiból és plüssből. Tartósan nyújt aktív szórakozást kutyánknak. Sípoló hangja és kinézete felkeltik a kutya érdeklődését, élénkítik természetes ösztöneit. Teljes hossza 30 cm.
A termék a kívánságlistára került