Ülőkék, hinták

Madárülőkék és -hinták díszmadarak számára. Változatos kialakítású felszerelések madárkalitkákba díszmadaraink megfelelő kényelméhez. Műanyagból, kötélből, fából készült ülőkék és hinták.

Ülőkék, hinták

Ferplast Flex hajlítható ülőrúd madárkalitkába (16mm átm.)

Ferplast
(FER)84190799
6 000 Ft
Ferplast Flex hajlítható madár ülőrúd. Műanyag, gömbfejes szelvényekből álló, tetszés szerint hajlítható kiegészítő. A csomag elágazásokat is tartalmaz, így egyedi módon variálható az ülőrúd elrendezése, vízszintesen és függőlegesen is elvezethető. Ideális nagy méretű kalitkákba, több díszmadár számára. Rögzítővégeivel a kalitkán rácsán könnyen...
Ülőkék, hinták

JK Animals műanyag madárhinta 11cm

JK Animals
(JKA)222.50
1 490 Ft
JK Animals madárhinta színes áttetsző műanyagból. Élénk színével, csengettyűjével és mozgó kiegészítőivel stimulálják a díszmadár érzékeit, szórakoztatja kedvencünket, de egyben pihenőhely is számára. Bármilyen madárkalitkába jól illik, könnyen felakasztható. Átmérője 11cm.
Ülőkék, hinták

Tommi madárhinta fa ülőkével 10x7cm

Tommi
(TOM)7487
550 Ft
Tommi fémkeretes madárhinta fa ülőkével. Ideális kiegészítő kalitkában tartott kis díszmadarak számára. Az ülőke lecsiszolt, szálkamentes. Kényelmes és természetes hatású pihenőhely kis madarainknak. Egyszerűen a kalitka tetejére akasztható. Méretei 10,5*7,5cm.
Ülőkék, hinták

Tommi madárhinta kötél - karika 22,5cm

Tommi
(TOM)7456
1 450 Ft
Tommi madárhinta kalitkába vastag fonott kötélből, karika formájú. Masszív anyaga miatt tartós kiegészítő, kényelmes ülőhelyet biztosít a díszmadarak számára. Fém karabinerével könnyen rögzíthető a madárkalitka tetején. Jól illeszkedik bármilyen környezetbe. Átmérője 22,5cm.
Ülőkék, hinták

Tommi madárhinta kötél - háromszög 21x19cm

Tommi
(TOM)7457
1 450 Ft
Tommi madárhinta kalitkába vastag fonott kötélből, háromszög formájú. Masszív anyaga miatt tartós kiegészítő, kényelmes ülőhelyet biztosít a díszmadarak számára. Fém karabinerével könnyen rögzíthető a madárkalitka tetején. Jól illeszkedik bármilyen környezetbe. Méretei 21*19cm.
Ülőkék, hinták

Tommi karomkoptató borítás madárülőkére (6db)

Tommi
(TOM)7735
1 900 Ft
Tommi karomkoptató borítás díszmadár ülőrúdra. Hasznos kiegészítő kalitkában tartott kis és közepes méretű díszmadarak számára. A homokszemcse borítású huzat a természetes ülőhelyek érzetét kelti, miközben koptatja a csőrt és a karmokat. Hozzáadott kalciumot tartalmaz (1%). Egyszerűen az ülőrúdra helyezhető. Hosszúsága 19cm, átmérője 12mm.
Ülőkék, hinták

Madárhinta kötél - háromszög 16x20cm

Dezheng Pet
T-013
990 Ft
Háromszög alakú madár hinta erős fonott kötélből. Masszív, tartós kiegészítő, kényelmes ülőhelyet nyújt a díszmadarak számára. Tarka színeivel jól mutat a kalitkában. Fém karabinere segítségével könnyen rögzíthető a felső rácson. Méretei 16*20cm. A termék színe véletlenszerű!
Ülőkék, hinták

Kötél madárhinta fa ülőkével 30x20cm

Dezheng Pet
T-072
1 190 Ft
Madárhinta fa ülőrúddal, csengettyűkkel, kiegészítőkkel. Tartós, jól mutat a madárkalitkában. Kényelmes ülőhelyet biztosít a díszmadarak számára. A színes kiegészítők és a csengettyűk stimulálják a kisállatok érzékeit. Fém karabinere segítségével könnyen a kalitka tetejére akasztható. Méretei 30*20cm.
Ülőkék, hinták

Kötél madárhinta fa elemekkel 35x13cm

Dezheng Pet
T-070
1 190 Ft
Madárhinta valódi fa ülőrúddal és kiegészítő fadarabokkal. A fa elemek természetes hatást nyújtanak a díszmadarak számára, továbbá karom- és csőrkoptató szerepet is betöltenek. Jól mutat a kalitkában, kényelmes ülőhely a madaraknak. Fém karabinerével könnyen rögzíthető. Méretei 35*13cm.
Ülőkék, hinták

Madárhinta kötél - dupla karika 45x16x16cm

Dezheng Pet
T-006
1 290 Ft
Dupla karika kialakítású madár hinta erős fonott kötélből. Masszív, tartós kiegészítő, kényelmes ülőhelyet nyújt több díszmadár számára is. Fehér színével bármilyen környezetbe jól illeszkedik. Fém karabinere segítségével könnyen rögzíthető a felső rácson. Méretei 45*16*16cm.
Ülőkék, hinták

Ferplast teleszkópos madárülőke max. 36,2cm (2db)

Ferplast
(FER)84172713
970 Ft
Ferplast teleszkópos műanyag madárülőke. Hosszúsága igény szerint állítható 22,6cm és 36,2cm között. Gumiredős felülete stabil kapaszkodást tesz lehetővé díszmadaraink számára. Könnyen rögzíthető minden olyan kalitkán, aminek rácsvastagsága 1,5-1,8mm közötti. Az ülőrúd átmérője 12mm.
Ülőkék, hinták

Madárhinta kötél - tripla karika 60x16x16cm

Dezheng Pet
T-010
1 990 Ft
Tripla karika kialakítású madár hinta erős fonott kötélből. Masszív, tartós kiegészítő, kényelmes ülőhelyet nyújt több díszmadár számára is. Tarka színeivel jól mutat a kalitkában. Fém karabinere segítségével könnyen rögzíthető a felső rácson. Méretei 60*16,5*16,5cm. A termék színe véletlenszerű!
Ülőkék, hinták

Madárhinta kötél - kerek 37x21cm

Dezheng Pet
T-017
1 290 Ft
Kerek alakú madár hinta erős fonott kötélből. Masszív, tartós kiegészítő, kényelmes ülőhelyet nyújt a díszmadarak számára. Tarka színeivel jól mutat a kalitkában. Fém karabinere segítségével könnyen rögzíthető a felső rácson. Méretei 37*21,5cm. A termék színe véletlenszerű!
Madárjátékok

Madár Játék T-151

Dezheng Pet
T-151
2 590 Ft
Színes madár játék falécekkel, fonott kötelekkel, csengettyűvel. Az élénk színek stimulálják a díszmadarak érzékeit. A falécek természetes hatást adnak, és kényelmes ülőhelyet is biztosítanak a madarak számára. Tartós kiegészítő, jól mutat a kalitkában. Fém karabinere megkönnyíti a rögzítést.
Ülőkék, hinták

Madárhinta kötél - kerek 30x16cm

Dezheng Pet
T-005
1 290 Ft
Kerek alakú madár hinta erős fonott kötélből. Masszív, tartós kiegészítő, kényelmes ülőhelyet nyújt a díszmadarak számára. Fehér színével bármilyen környezetbe jól illeszkedik. Fém karabinere segítségével könnyen rögzíthető a felső rácson. Méretei 30*16cm.
Ülőkék, hinták

Madárhinta kötél - hatszög 35x24cm

Dezheng Pet
T-004
1 290 Ft
Hatszög alakú madár hinta erős fonott kötélből. Masszív, tartós kiegészítő, kényelmes ülőhelyet nyújt a díszmadarak számára. Fehér színével bármilyen környezetbe jól illeszkedik. Fém karabinere segítségével könnyen rögzíthető a felső rácson. Méretei 35*24cm.
Ülőkék, hinták

Madárhinta kötél - háromszög 20x27cm

Dezheng Pet
T-014
1 290 Ft
Háromszög alakú madár hinta erős fonott kötélből. Masszív, tartós kiegészítő, kényelmes ülőhelyet nyújt a díszmadarak számára. Tarka színeivel jól mutat a kalitkában. Fém karabinere segítségével könnyen rögzíthető a felső rácson. Méretei 20*27cm. A termék színe véletlenszerű!
Madárjátékok

Madár játék T-044

Dezheng Pet
T-044
2 200 Ft
Színes madár játék falécekkel, fonott kötelekkel. Az élénk színek stimulálják a díszmadarak érzékeit. A falécek természetes hatást adnak, és kényelmes ülőhelyet is biztosítanak a madarak számára. Tartós kiegészítő, jól mutat a kalitkában. Fém karabinere megkönnyíti a rögzítést.
Madárjátékok

Madár játék T-048

Dezheng Pet
T-048
2 590 Ft
Madár játék színes fonott kötélből spirál alakban, alján csengettyűvel. Az élénk színek és a csilingelés stimulálják a díszmadarak érzékeit, miközben kedvükre ülhetnek, csünghetnek rajta. Tartós kiegészítő, jól mutat a kalitkában. Fém karabinere megkönnyíti a rögzítést.
Madárjátékok

Madár játék T-049

Dezheng Pet
T-049
1 290 Ft
Madár játék színes fonott kötélből spirál alakban, alján csengettyűvel. Az élénk színek és a csilingelés stimulálják a díszmadarak érzékeit, miközben kedvükre ülhetnek, csünghetnek rajta. Tartós kiegészítő, jól mutat a kalitkában. Fém karabinere megkönnyíti a rögzítést.
Madárjátékok

Madár játék T-067

Dezheng Pet
T-067
1 290 Ft
Színes madár játék fahengerekkel, fonott kötelekkel, csengettyűkkel. A csengők hangja stimulálja a díszmadarak érzékeit, a fahengerek pedig természetes hatást adnak, és kényelmes ülőhelyet is biztosítanak a madarak számára. Tartós kiegészítő, jól mutat a kalitkában. Fém karabinere megkönnyíti a rögzítést.
Madárjátékok

Madár játék T-078

Dezheng Pet
T-078
1 090 Ft
Színes madár játék egy vastag fahengerrel, fonott kötelekkel, csengettyűvel. A csengő hangja stimulálja a díszmadarak érzékeit, a fahenger pedig természetes hatást adnak, és kényelmes ülőhelyet is biztosítanak a madarak számára. Tartós kiegészítő, jól mutat a kalitkában. Fém karabinere megkönnyíti a rögzítést.
Ülőkék, hinták

Madárhinta fa ülőkével 30cm (T-213)

Dezheng Pet
T-213
1 690 Ft
Színes madárhinta fahenger ülőkével, különböző formájú színes faelemekkel, és csengettyűkkel. A csengők hangja és az élénk színek stimulálják a díszmadarak érzékeit, a faelemek pedig természetes hatást adnak. Kényelmes ülőhely a díszmadarak számára. Tartós kiegészítő, jól mutat a kalitkában. Fém karabinere megkönnyíti a rögzítést. Magassága 30cm. A termék...
Madárjátékok

Madárjáték színes létra 38cm (T-244)

Dezheng Pet
T-244
1 290 Ft
Színes madár játék falécekkel, fonott kötelekkel. Az élénk színek stimulálják a díszmadarak érzékeit. A falécek természetes hatást adnak, és kényelmes ülőhelyet is biztosítanak a madarak számára. Tartós kiegészítő, jól mutat a kalitkában. Fém karabinere megkönnyíti a rögzítést. Magassága 38cm. A termék színe véletlenszerű!
A termék a kívánságlistára került