Madár

Minden, ami díszmadár tartáshoz szükséges. A legalapvetőbb felszerelések és kiegészítők: madárkalitkák, ülőkék, hinták, játékok, eleségek, etető és itató kiegészítők.

590 Ft
Akasztós fémtálka díszmadarak vagy rágcsálók etetéséhez és itatásához. A tartókonzolt egyszerűen a ketrec vagy kalitka vízszintes rácsára kell akasztani. Stabilan tartja a tálat, a kisállat nem tudja kiborítani. Rozsdamentes fém. Átmérője 7,5 cm, űrtartalma 150 ml.
Tálkák, etetők, itatók

Csavaros fémtál 0,15 liter

Happet
M138
750 Ft
Csavaros fémtálka díszmadarak vagy rágcsálók etetéséhez és itatásához. A tartókonzolt egyszerűen a ketrec vagy kalitka rácsára kell fixálni csavaros rögzítője segítségével. Stabilan tartja a tálat, a kisállat nem tudja kiborítani. Rozsdamentes fém. Több méretben kapható.
Kalitkák, állványok

Inter-Zoo Elena madárkalitka króm - 54x39x71cm

Inter-Zoo
(IZ)P071FA
23 100 Ft
Inter-Zoo Elena madárkalitka. Krómozott rácsos kalitka, mely nagy életteret biztosít a kis és közepes termetű díszmadarak számára. Teljesen felszerelt, ülőrudakat és etető-itató edényeket is tartalmaz. Oldalsó ajtajába Inter-Zoo madárfürdető illeszthető. Élénk színű aljában kivehető tálca kapott helyet, így a tisztántartás is egyszerű. A kalitka...
Tálkák, etetők, itatók

Madáritató henger - 50 ml

Tommi
(TOM)7359
190 Ft
Tommi-Tommi kémcső formájú madáritató. Letisztult formája maximálisan kihasználja a kapacitást. Könnyen rögzíthető a különböző madárkalitkákon. Színes felülete által bármilyen díszmadár kalitkához jól illeszkedik. Űrtartalma 50 ml. A termék színe eltérő lehet!
Madárjátékok

Akril madár játék karika

JK Animals
(JKA)222.52
1 390 Ft
JK Animals játék díszmadaraknak. Színes, akril játék madárkalitkába. Forgatható tükrökkel, csengettyűvel felszerelve. Könnyen rögzíthető a kalitka tetején. Élénk színei, a csengettyű és a tükrök stimulálják a díszmadár érzékeit.
Kalitkák, állványok

Inter-Zoo Elisabeth 2 madárkalitka króm - 45x32x64cm

Inter-Zoo
(IZ)P080FA
17 100 Ft
Inter-Zoo Elisabeth 2 madárkalitka. Modern külsejű, színes aljú kalitka. Kellően nagy életteret biztosít a kis vagy közepes méretű díszmadarak számára. Elegáns forma, kellemes színvilág jellemzi. Ülőrudakkal és etető-itató edényekkel felszerelt. Oldalsó ajtajába Inter-Zoo madárfürdető illeszthető. Kivehető tálcája könnyen tisztítható. A kalitka tálcájának...
Tálkák, etetők, itatók

Műanyag madár tálka

Tatrapet
(TAT)223.08
390 Ft
Tatrapet műanyag tálka díszmadaraknak. A madárkalitka rácsára akasztható műanyag tál etetéshez és itatáshoz. Könnyen rögzíthető, letisztult formájú. Színes felületével bármilyen kalitkához jól illeszkedik. Ülőkéjén a díszmadár kényelmesen el tud helyezkedni.
Kalitkák, állványok

Inter-Zoo Elisabeth madárkalitka króm - 54x39x74cm

Inter-Zoo
(IZ)P078FA
22 700 Ft
Inter-Zoo Elisabeth madárkalitka. Modern külalakja és élénk színű alapja kellemes látványt nyújtanak. Nagy életteret biztosít a kis és közepes méretű díszmadarak számára. Ülőrudakkal és etető-itató edényekkel felszerelt, oldalsó ajtajára Inter-Zoo madárfürdető illeszthető. Tálcája kivehető, így a kalitka könnyen tisztán tartható. A kalitka tálcájának...
Kiegészítők, állványok

Lefogató fül Inter-Zoo ketrecekhez és kalitkákhoz

Inter-Zoo
(IZ)ULB
350 Ft
Lefogató fül Inter-Zoo rácsos rágcsáló ketrecekhez és madárkalitkákhoz. Az összes alapszínben kapható alkatrész, a csomag 2db lefogatót tartalmaz.
Kalitkák, állványok

Inter-Zoo Emma 2 madárkalitka króm - 45x32x64cm

Inter-Zoo
(IZ)P082FA
17 100 Ft
Inter-Zoo Emma 2 madárkalitka. Modern külsejű, színes aljú kalitka. Kellően nagy életteret biztosít a kis vagy közepes méretű díszmadarak számára. Elegáns forma, és kellemes színvilág jellemzi. Ülőrudakkal és etető-itató edényekkel felszerelt, kivehető tálcája pedig könnyen tisztítható. Oldalsó ajtajára Inter-Zoo madárfürdető illeszthető. A kalitka...
Kalitkák, állványok

Inter-Zoo Emma madárkalitka króm - 54x39x72cm

Inter-Zoo
(IZ)P076FA
22 200 Ft
Inter-Zoo Emma madárkalitka. Nagy életteret biztosító kalitka kis és közepes díszmadarak tartásához. Modern külalakja és élénk színű alapja kellemes látványt nyújtanak. Ülőrudakkal és etető-itató edényekkel felszerelt, oldalsó ajtajára Inter-Zoo madárfürdető illeszthető. Kivehető tálcája könnyen tisztítható. A kalitka tálcájának színe véletlenszerű!
Kalitkák, állványok

Inter-Zoo Emma Open madárkalitka - 54x39x72cm

Inter-Zoo
(IZ)P084FA
23 900 Ft
Inter-Zoo Emma Open madárkalitka. Nagy életteret biztosító kalitka kis és közepes díszmadarak tartásához. Modern külalakja és élénk színű alapja kellemes látványt nyújtanak. Ülőrudakkal és etető-itató edényekkel felszerelt, oldalsó ajtajára Inter-Zoo madárfürdető illeszthető. Kivehető tálcája könnyen tisztítható. Teteje kinyitható, és a nyílásba ülőrúd...
Kalitkák, állványok

Inter-Zoo Vega madárkalitka - 62x43x79cm

Inter-Zoo
(IZ)P303BFA
21 200 Ft
Inter-Zoo Vega madárkalitka. Elegáns formájú és színvilágú díszmadár kalitka. Etető-itató edényekkel és ülőrudakkal felszerelt. Kis vagy közepes méretű díszmadarak tartásához alkalmas. Hátsó oldalán széles lenyíló ajtó található, melyre ülőrudad rögzíthetünk, így madarunk kiülhet rá. Kivehető tálcája könnyen tisztítható. A termék színe véletlenszerű!
Kalitkák, állványok

Inter-Zoo Messi 2 madárkalitka - 78x47x60cm

Inter-Zoo
(IZ)P246FA
42 500 Ft
Inter-Zoo Messi 2 madárkalitka. Letisztult formájú, szép szép kinézetű kalitka kis és közepes termetű díszmadarak tartásához. Rácsos válaszfala könnyen beilleszthető középen, így egy pillanat alatt két elszeparált élettér alakítható ki benne. Kivehető tálcái könnyen tisztíthatóak. Ülőrudakkal, etető-itató edényekkel és madárfürdetőkkel felszerelt.
Kalitkák, állványok

Inter-Zoo Nina madárkalitka - 54x34x75cm

Inter-Zoo
(IZ)P066FA
19 700 Ft
Inter-Zoo Nina madárkalitka. Nagy életteret biztosító, modern külalakú kalitka. Letisztult formája és élénk színű alja kellemes látványt nyújtanak. Ülőrudakkal és etetőkkel felszerelt, kényelmes otthon a kis és közepes termetű díszmadarak számára. Kivehető tálcája megkönnyíti a kalitka tisztán tartását. A kalitka tálcájának színe véletlenszerű.
Kalitkák, állványok

Inter-Zoo Sara madárkalitka - 78x47x79cm

Inter-Zoo
(IZ)P164FA
45 100 Ft
Inter-Zoo Sara madárkalitka. Nagy alapterületű, tágas életteret biztosító kalitka kis vagy közepes termetű díszmadarak tartásához. Elegáns, letisztult forma, kellemes színösszeállítás. Gazdag felszereltsége és nagy méretei által több díszmadár számára is kényelmes otthont biztosít. Kivehető tálcái megkönnyítik a kalitka tisztán tartását.
Kalitkák, állványok

Inter-Zoo Iza 3 Open madárkalitka króm - 58x38x65cm

Inter-Zoo
(IZ)P013FA
22 200 Ft
Inter-Zoo Iza 3 madárkalitka. Látványos kialakítású, nagy életteret biztosító kalitka kis és közepes termetű díszmadarak tartásához. Teteje kinyitható, és a nyílásba ülőrúd helyezhető, így a madarak kiülhetnek rá. Ülőrudakkal és etető-itató edényekkel felszerelt. Formája és színei kellemes látványt nyújtanak. Kivehető tálcája megkönnyíti a kalitka tisztán...
Kalitkák, állványok

Inter-Zoo Sara Cabrio madárkalitka - 78x47x80cm

Inter-Zoo
(IZ)P168FA
45 100 Ft
Inter-Zoo Sara madárkalitka. Nagy alapterületű, tágas kalitka kis vagy közepes termetű díszmadarak tartásához. Elegáns, letisztult forma, kellemes színek. Felszereltsége és nagy méretei által több díszmadár számára is kényelmes otthont biztosít. Teteje kinyitható, és a nyílásba ülőrúd helyezhető, így a madarak kiülhetnek rá. Kivehető tálcái megkönnyítik a...
Kalitkák, állványok

Madárkalitka 3101SZ - 34x28x49cm

ShengYa
PP3101SZ/A401
9 350 Ft
Letisztult, teljesen felszerelt kalitka kis termetű díszmadarak tartásához. A klasszikus forma jól kihasználhatóvá teszi a belső teret. Színterezett fehér rácsa és színes műanyag alapja mutatóssá teszik. Ülőrudakkal, etető-itató tálkákkal, és madárhintával felszerelt. Kivehető tálcája könnyen tisztítható. A tetején lévő füllel fölakasztva is elhelyezhető....
Kalitkák, állványok

Madárkalitka 3105SZ - 34x28x48cm

ShengYa
PP3105SZ/A405
9 350 Ft
Letisztult, teljesen felszerelt kalitka kis termetű díszmadarak tartásához. A klasszikus forma jól kihasználhatóvá teszi a belső teret. Színterezett fehér rácsa és színes műanyag alapja mutatóssá teszik. Ülőrudakkal, etető-itató tálkákkal, és madárhintával felszerelt. Kivehető tálcája könnyen tisztítható. A tetején lévő füllel fölakasztva is elhelyezhető....
Kalitkák, állványok

Madárkalitka 3112SZ - 34x28x49cm

ShengYa
PP3112SZ/A412
9 350 Ft
Letisztult, teljesen felszerelt kalitka kis termetű díszmadarak tartásához. A klasszikus forma jól kihasználhatóvá teszi a belső teret. Színes műanyag alapja nagyon mutatóssá teszi. Ülőrudakkal, etető-itató tálkákkal, és madárhintával felszerelt. Kivehető tálcája könnyen tisztítható. A tetején lévő füllel felakasztva is elhelyezhető. A termékkép...
Ülőkék, hinták

Tommi madárhinta fa ülőkével 10x7cm

Tommi
(TOM)7487
550 Ft
Tommi fémkeretes madárhinta fa ülőkével. Ideális kiegészítő kalitkában tartott kis díszmadarak számára. Az ülőke lecsiszolt, szálkamentes. Kényelmes és természetes hatású pihenőhely kis madarainknak. Egyszerűen a kalitka tetejére akasztható. Méretei 10,5*7,5cm.
Ülőkék, hinták

Tommi madárhinta kötél - karika 22,5cm

Tommi
(TOM)7456
1 450 Ft
Tommi madárhinta kalitkába vastag fonott kötélből, karika formájú. Masszív anyaga miatt tartós kiegészítő, kényelmes ülőhelyet biztosít a díszmadarak számára. Fém karabinerével könnyen rögzíthető a madárkalitka tetején. Jól illeszkedik bármilyen környezetbe. Átmérője 22,5cm.
Ülőkék, hinták

Tommi madárhinta kötél - háromszög 21x19cm

Tommi
(TOM)7457
1 450 Ft
Tommi madárhinta kalitkába vastag fonott kötélből, háromszög formájú. Masszív anyaga miatt tartós kiegészítő, kényelmes ülőhelyet biztosít a díszmadarak számára. Fém karabinerével könnyen rögzíthető a madárkalitka tetején. Jól illeszkedik bármilyen környezetbe. Méretei 21*19cm.
A termék a kívánságlistára került