Tálkák, etetők, itatók

Rágcsálók etetésére és itatására alkalmas kiegészítők: csepegtetős itatóflakonok és üvegek, kerámia és műanyag tálkák, akasztós fémtálak.

590 Ft
Akasztós fémtálka díszmadarak vagy rágcsálók etetéséhez és itatásához. A tartókonzolt egyszerűen a ketrec vagy kalitka vízszintes rácsára kell akasztani. Stabilan tartja a tálat, a kisállat nem tudja kiborítani. Rozsdamentes fém. Átmérője 7,5 cm, űrtartalma 150 ml.
Tálkák, etetők, itatók

Csavaros fémtál 0,15 liter

Happet
M138
750 Ft
Csavaros fémtálka díszmadarak vagy rágcsálók etetéséhez és itatásához. A tartókonzolt egyszerűen a ketrec vagy kalitka rácsára kell fixálni csavaros rögzítője segítségével. Stabilan tartja a tálat, a kisállat nem tudja kiborítani. Rozsdamentes fém. Több méretben kapható.
Tálkák, önetetők, önitatók

Klasszikus fémtál kisállatoknak 200ml - 12cm

Happet
(HAP)MM07
430 Ft
Klasszikus, rozsdamentes fémtálka kutya, macska és más kisállat etetéséhez és itatásához. Hagyományos forma, maximálisan kihasználható kapacitással. Különböző eleségek és friss ivóvíz kínálására is alkalmas. Mosogatógépben is mosható. Űrtartalma 200ml, átmérője 12cm.
Tálkák, etetők, itatók

Ferplast DADA műanyag etetőtálka rágcsálóknak

Ferplast
(FER)84706799
1 205 Ft
Ferplast műanyag etetőtálka rágcsálóknak. Letisztult formájú műanyag tál, ideális a kisállatok etetéséhez. Színes, szép kinézetű kiegészítő, jól mutat a rágcsáló ketrecben. Méretei 165x115x35mm. A termék színe véletlenszerű!
Tálkák, etetők, itatók

JK Animals műanyag nyúlitató 500ml

JK Animals
(JKA)324.64
2 990 Ft
JK Animals nagy kapacitású, minőségi műanyag rágcsáló itató nyúl, törpenyúl, tengerimalac számára. Kellően sok vizet biztosíthatunk vele kis kedvencünk számára. Csepegtetője masszív, rozsdamentes fémből készül, a benne lévő rugós golyó biztosan tartja bent a vizet, mikor a rágcsáló nem használja. Speciális rugós rögzítőjével stabilan és könnyen...
Sétáltatás, utaztatás

Ferplast PA 5505 hordozható itató kutyasétáltatáshoz - 250ml

Ferplast
(FER)85505899
1 505 Ft
Ferplast hordozható itató kutyáknak. Praktikus kiegészítő, melyben friss vizet szállíthatunk a kutya vagy más kisállat számára sétáltatás vagy utazás alkalmával. Könnyen kezelhető, biztonságosan magában tartja a vizet szállítás közben. Praktikus rögzítő csattal ellátott. Bárhol elővehető, a lenyíló tálka részébe kell kinyomni a vizet a műanyag palackból....
Tálkák, etetők, itatók

Ferplast Sippy 4672 Small rágcsáló itató 100ml

Ferplast
(FER)84672070
2 380 Ft
Ferplast Sippy rágcsáló itató. Átlátszó műanyagból készült, rozsdamentes acél csepegtetővel, melynek rugós szelepe tökéletes vízelzárást biztosít. Kialakításának köszönhetően könnyen újratölthető anélkül, hogy a ketrecből ki kelljen szedni. A csomagban foglalt tapadókorongoknak köszönhetően plexi- vagy üvegfalú ketrecben is rögzíthető, de hagyományos...
Tálkák, etetők, itatók

Inter-zoo hörcsög tálka

Inter-Zoo
(IZ)IZM020
590 Ft
Inter-Zoo műanyag tálka. Hörcsögök, kistestű rágcsálók etetésre és itatásra is ideális. Kialakítása miatt nehéz felborítani. Élénk színárnyalatok, mutatós kiegészítő a rágcsáló ketrecben. Több színben kapható.
Tálkák, etetők, itatók

Fa etetővályú rágcsálóknak

JK Animals
(JKA)330.45
390 Ft
JK Animals fából készült etetővályú. Ideális kistestű rágcsálók, hörcsögök etetéséhez. Természetes anyag, remekül illik a kisállat számára kialakított környezetbe.
Tálkák, etetők, itatók

Kerámia tálka rágcsálóknak, hüllőknek - CZ023

Aquadecor / Czimmer
CZ023
1 250 Ft
Kerámia etető-itató tálka rágcsálók, terráriumi állatok számára. Formázása és színezése diszkrét kiegészítővé teszi akár ketrecben, akár terráriumban használva. Peremes kialakítása miatt az eleség kevésbé szóródik ki, ill. az élő eleségállatok nem, vagy csak nehezen tudnak kimászni belőle. A termék színe véletlenszerű.
Tálkák, etetők, itatók

Talpas kerámia tálka rágcsálóknak, hüllőknek (S) - CZ048

Aquadecor / Czimmer
CZ048
1 090 Ft
Kerámia tálka rágcsálók, terráriumi állatok etetéséhez, itatásához. Hagyományos kialakítású, terrakotta színű. mindenfajta környezetbe jól illeszkedő, diszkrét kiegészítő. Talpas kialakítása megakadályozza a felborítást.Magasított, egyenes falú.
Tálkák, etetők, itatók

Kerámia tálka rágcsálóknak, hüllőknek (S) - CZ111

Aquadecor / Czimmer
CZ111
550 Ft
Egyszerű, hagyományos kialakítású kerámia tálka rágcsálók, terráriumi állatok etetéséhez és itatásához. Terrakotta színe miatt diszkréten illeszkedik bármilyen környezetbe.
Tálkák, etetők, itatók

Rágcsáló itató - 500 ml

Egyéb/vegyes
ATRI0500
780 Ft
Lapos rágcsáló itató. Dizájnos kialakítású kiegészítő hörcsögök, kis rágcsálók itatásához. Rozsdamentes, golyós fém itatófeje strapabíró, és biztonságosan tartja bent a vizet. Könnyen rögzíthető a rágcsáló ketrec rácsán.
Tálkák, etetők, itatók

Savic Biba rágcsáló itató 100 ml

Savic
0160
890 Ft
Savic Biba golyós itató rágcsálók számára. Különböző méretekben kapható, így az egértől a törpenyúlig mindeféle rágcsálóhoz kapható megfelelő itató. Kivehető itatószára rozsdamentes. Opálosan áttetsző, skálázott palack, jól látható benne a víz mennyisége.
Tálkák, etetők, itatók

Tatrapet üveg itató

Tatrapet
(TAT)321.11
690 Ft
Tatrapet üveg itató hörcsögök, kistestű rágcsálók számára. Fém akasztóval ellátott, mellyel könnyen elhelyezhető a rágcsáló ketrec rácsára, vagy üvegkalitka esetén az üvegfalra akasztva.
Sétáltatás, utaztatás

Tommi hordozható itató 500 ml - sárga

Tommi
(TOM)1244
1 290 Ft
Hordozható itató kisállatoknak. Praktikus kiegészítő, melyben friss vizet szállíthatunk kedvencünk számára sétáltatás vagy utazás alkalmával. Könnyen kezelhető, biztonságosan magában tartja a vizet szállítás közben. Praktikus rögzítő madzaggal ellátott. Bárhol elővehető, a lenyíló tálka részébe kell kinyomni a vizet a műanyag palackból. A szín eltérhet a...
Tálkák, etetők, itatók

Ferplast Roger 4702 műanyag szénatartó rágcsáló ketrecbe

Ferplast
(FER)84702799
910 Ft
Ferplast Roger műanyag szénatartó rágcsáló ketrecekre. Egyszerűen rögzíthető a ketrec rácsán, könnyen biztosíthatjuk vele kis kedvencünk napi szénaadagját. Prakitkus kiegészítő nyulak, tengerimalacok etetéséhez. Masszív műanyagból készült. Méretei 282*93*158mm. A termék színe véletlenszerű!
Tálkák, etetők, itatók

Trixie műanyag rágcsáló itató 100ml

Trixie
(TRI)6052
510 Ft
Trixie műanyag itató hörcsögök, futóegerek, kisebb rágcsálók számára. Golyós csepegtetőszárral, és drótos rögzítővel, mellyel a ketrec oldalához rögzíthetjük, vagy a tetejére akaszthatjuk. Űrtartalma 100ml. Az egyes termékek színe véletlenszerű.
950 Ft
Csavaros fémtálka díszmadarak vagy rágcsálók etetéséhez és itatásához. A tartókonzolt egyszerűen a ketrec vagy kalitka rácsára kell fixálni csavaros rögzítője segítségével. Stabilan tartja a tálat, a kisállat nem tudja kiborítani. Rozsdamentes fém. Átmérője 9,5 cm, űrtartalma 300 ml.
1 290 Ft
Csavaros fémtálka díszmadarak vagy rágcsálók etetéséhez és itatásához. A tartókonzolt egyszerűen a ketrec vagy kalitka rácsára kell fixálni csavaros rögzítője segítségével. Stabilan tartja a tálat, a kisállat nem tudja kiborítani. Rozsdamentes fém. Átmérője 12,5 cm, űrtartalma 600 ml.
1 450 Ft
Csavaros fémtálka díszmadarak vagy rágcsálók etetéséhez és itatásához. A tartókonzolt egyszerűen a ketrec vagy kalitka rácsára kell fixálni csavaros rögzítője segítségével. Stabilan tartja a tálat, a kisállat nem tudja kiborítani. Rozsdamentes fém. Átmérője 14,5 cm, űrtartalma 850 ml.
3 050 Ft
Csavaros rögzítővel ellátott fémtálka díszmadarak vagy rágcsálók etetéséhez és itatásához. A tartókonzolt egyszerűen a ketrec vagy kalitka rácsára kell fixálni csavaros rögzítője segítségével. Stabilan tartja a tálat, a kisállat nem tudja kiborítani. Rozsdamentes fém. Átmérője 22 cm, űrtartalma 1400 ml.
850 Ft
Akasztós fémtálka díszmadarak vagy rágcsálók etetéséhez és itatásához. A tartókonzolt egyszerűen a ketrec vagy kalitka vízszintes rácsára kell akasztani. Stabilan tartja a tálat, a kisállat nem tudja kiborítani. Rozsdamentes fém. Átmérője 9,5 cm, űrtartalma 300 ml.
1 190 Ft
Akasztós fémtálka díszmadarak vagy rágcsálók etetéséhez és itatásához. A tartókonzolt egyszerűen a ketrec vagy kalitka vízszintes rácsára kell akasztani. Stabilan tartja a tálat, a kisállat nem tudja kiborítani. Rozsdamentes fém. Átmérője 12,5 cm, űrtartalma 600 ml.
A termék a kívánságlistára került