Rágcsáló

Ketrecek, kiegészítők, felszerelések különböző fajta rágcsálók hobbi tartásához. Termékek kis rágcsálók, hörcsögök, tengerimalacok, törpenyúl, vadászgörények, csincsilla, deguk tartásához.

Kiegészítők, állványok

Csőcsatlakozó panel Inter-Zoo rágcsáló ketrechez

Inter-Zoo
(IZ)URCSB
350 Ft
Csőcsatlakozó panel Inter-Zoo rágcsáló ketrecekhez. A külső csővezetékkel felszerelt Inter-Zoo ketrecekhez kapható csőcsatlakozó panel, mely a rácson számára kiképzett nyílásba illeszthető bele. Az összes alapszínben kapható alkatrész.
Kiegészítők, állványok

Zárókupak Inter-Zoo rágcsáló ketrec csőrendszeréhez

Inter-Zoo
(IZ)UKB
550 Ft
Zárókupak Inter-Zoo rágcsáló ketrecek csővezetékeihez. Az Inter-Zoo rágcsáló ketrecek csővezetékeinek lezárásához használható alkatrész. Tartalmaz 1db rögzítőgyűrűt. Minden alapszínben kapható.
13 800 Ft
Happet Gremi Cozzy Cottage L hörcsög ketrec. Dizájnos, kompakt méretű rágcsáló ketrec hörcsög vagy más kis rágcsáló tartásához. Az emeletes belső tér és a futókerék kielégítik a kis hörcsög mozgásigényét. Etetőtálkával, itatóval és kivehető házikóval a komfortérzet növeléséhez. Praktikus füllel a könnyű szállításhoz; a házikót kiszedve annak helye...
Kiegészítők, állványok

Csőrögzítő gyűrű Inter-Zoo rágcsáló ketrec csővezetékéhez

Inter-Zoo
(IZ)UKRB
550 Ft
Csőrögzítő gyűrű Inter-Zoo rágcsáló ketrecek csővezetékeihez. Az Inter-Zoo rágcsáló ketrecek csővezetékeinek egyes elemeit illesztik össze. Az összes alapszínben kapható alkatrész, a csomag 2db gyűrűt tartalmaz.
8 950 Ft
Esztétikus kinézetű ketrec hörcsög, kis rágcsáló tartásához. Kompakt mérete ellenére tágas életteret és sok mozgási lehetőséget biztosít. Belseje emeletes, így kis kedvencünk kedvére mászkálhat föl-alá benne, mozgásigényét pedig a csendes futókeréken elégítheti ki maximálisan. Futókerékkel, itatóval, tálkával, és kivehető házikóval felszerelt. Méretei...
Kiegészítők, állványok

Lefogató fül Inter-Zoo ketrecekhez és kalitkákhoz

Inter-Zoo
(IZ)ULB
350 Ft
Lefogató fül Inter-Zoo rácsos rágcsáló ketrecekhez és madárkalitkákhoz. Az összes alapszínben kapható alkatrész, a csomag 2db lefogatót tartalmaz.
Csőjáratok, kiegészítők

Kis ív Inter-Zoo rágcsáló ketrec csőrendszeréhez

Inter-Zoo
(IZ)UIB
690 Ft
Kis derékszögű ív Inter-Zoo rágcsáló ketrecek csővezetékeihez. Az Inter-Zoo rágcsáló ketrecek csővezetékeinek bővítéséhez használható kiegészítő elem. Tartalmaz 2db rögzítőgyűrűt. Minden alapszínben kapható.
Hörcsög ketrecek

Inter-Zoo Aqualand 2 üvegaljú hörcsög ketrec - 59x38x47cm

Inter-Zoo
(IZ)G165FA
28 400 Ft
1 Értékelések
Inter-Zoo Aqualand 2 hörcsög ketrec. Különleges rágcsáló ketrec üveg aljjal, hörcsögök és kistestű rágcsálók tartásához. Az üveg tálca teljes belátást biztosít a ketrecbe, és magassága által az alom kiszórását is megakadályozza. A különleges dizájnt és felszereltséget a természetes hatású falap terasz és rámpa, valamint a műanyag házikó és futókerék, ill....
Csőjáratok, kiegészítők

Nagy ív Inter-Zoo rágcsáló ketrec csőrendszeréhez

Inter-Zoo
(IZ)UNIB
790 Ft
Nagy derékszögű ív Inter-Zoo rágcsáló ketrecek csővezetékeihez. Az Inter-Zoo rágcsáló ketrecek csővezetékeinek bővítéséhez használható kiegészítő elem. Tartalmaz 2db rögzítőgyűrűt. Minden alapszínben kapható.
Hörcsög ketrecek

Inter-Zoo Aqualand 3 üvegaljú hörcsög ketrec - 78*48*34cm

Inter-Zoo
(IZ)G166FA
34 200 Ft
Inter-Zoo Aqualand 3 hörcsög ketrec. Különleges rágcsáló ketrec üveg aljjal, hörcsögök és kistestű rágcsálók tartásához. Az üveg tálca teljes belátást biztosít a ketrecbe, és magassága által az alom kiszórását is megakadályozza. A különleges dizájnt és felszereltséget a természetes hatású falap terasz és rámpa, valamint a műanyag házikó és futókerék, ill....
Hörcsög ketrecek

Inter-Zoo Astro hörcsög ketrec (Ufó 2) zöld - 58*38*40cm

Inter-Zoo
(IZ)G136ZFA
20 800 Ft
Inter-Zoo Astro + Terrace hörcsög ketrec. Látványos formatervezésű rágcsáló ketrec hörcsögök, kis rágcsálók tartásához. A külső kupolás csőrendszer és a futókerék kielégítik a kisállatok mozgásigényét. Az akril terasz nem csak mutatós, de búvóhelyként is szolgál, tovább fokozva a komfortérzetet. A látványos színösszeállítások modern, dekoratív külalakot...
Csőjáratok, kiegészítők

T-elágazás Inter-Zoo rágcsáló ketrec csőrendszeréhez

Inter-Zoo
(IZ)UTB
790 Ft
T-elágazás Inter-Zoo rágcsáló ketrecek csővezetékeihez. Az Inter-Zoo rágcsáló ketrecek csővezetékeinek bővítéséhez használható kiegészítő elem. Tartalmaz 2db rögzítőgyűrűt. Minden alapszínben kapható.
Tálkák, etetők, itatók

Fa etetővályú rágcsálóknak

JK Animals
(JKA)330.45
390 Ft
JK Animals fából készült etetővályú. Ideális kistestű rágcsálók, hörcsögök etetéséhez. Természetes anyag, remekül illik a kisállat számára kialakított környezetbe.
Hörcsög ketrecek

Inter-Zoo Galaxy hörcsög ketrec (Ufó 3) fekete - 58*38*55cm

Inter-Zoo
(IZ)G135FFA
28 200 Ft
Inter-Zoo Galaxy + Terrace hörcsög ketrec. Látványos kialakítású, tágas rágcsáló ketrec hörcsögök, kis rágcsálók tartásához. Hatalmas mozgásteret biztosít a kisállatok számára. Több szintes rámpás teraszrendszere, futókereke, és külső kupolás csővezetéke maximálisan kiszolgálják a hörcsögök mozgásigényeit. Komfortérzetüket a műanyag házikó és etető-itató...
Futókerék, futógömb

Hörcsög futókerék néma 11 cm

JK Animals
(JKA)324.06
2 750 Ft
JK Animals műanyag futókerék hörcsögöknek, kistestű rágcsálóknak. Csapágyas rendszere zajmentes és könnyű forgást biztosít. Könnyen rögzíthető a rágcsáló ketrec rácsán. Kielégíti a kis rágcsálók mozgásigényét a korlátozott körülmények között. Több méretben és színben kapható.
Hörcsög ketrecek

Inter-Zoo Dixie Wood hörcsög ketrec

Inter-Zoo
(IZ)G221
21 500 Ft
Inter-Zoo Bob Wood hörcsög ketrec. Modern kialakítású ketrec hörcsögök, kisebb rágcsálók tartásához. A műanyag sarokelemek és a felső műanyag perem masszívabbá teszik a szerkezetet, ráadásul a ketrec is látványosabb általuk. A tető teljesen felnyitható. Fából készült terasza természetes hatást nyújt a kisállatnak. Teljesen felszerelt rágcsáló ketrec.
Hörcsög ketrecek

Inter-Zoo Rocky hörcsög ketrec (Ufó 1) beige - 42x29x55cm

Inter-Zoo
(IZ)G137B
18 900 Ft
1 Értékelések
Inter-Zoo Rocky + Terrace hörcsög ketrec. Dizájnos külalakú, kompakt rágcsáló ketrec hörcsögök, kis rágcsálók tartásához. A kisállatok mozgásigényét maradéktalanul kielégíti a futókerék, a külső kupolás csőrendszer, és a többszintes belső elrendezés. A műanyag házikó és etető-itató tálka tovább növelik a komfortérzetet. Látszólag kis mérete ellenére nagy...
Csőjáratok, kiegészítők

Létra Inter-Zoo rágcsáló ketrecekbe

Inter-Zoo
(IZ)D10K
250 Ft
Két méretben kapható létra feljáró Inter-Zoo rágcsáló ketrecekbe. A KICSI méret hossza 16cm, a NAGY méreté 24cm. Az Inter-Zoo ketrecek emeletein kiképzett résekbe akaszthatóak. A legtöbb alapszínben kapható.
Hörcsög ketrecek

Inter-Zoo Homer Brown hörcsög ketrec - 58x38x55cm

Inter-Zoo
(IZ)G180FA
22 300 Ft
Inter-Zoo Homer Brown hörcsög ketrec. Nagy alapterületű és belmagasságú, szögletes rágcsáló ketrec. Ideális több hörcsög vagy más kis rágcsáló tartásához. Tágas életteret biztosít, feljárós teraszai és futókerekei biztosítják a hörcsög mozgásigényeinek kielégítését. Házikó és etető-itató tálkák növelik a komfortérzetet. Több ajtóval elől és felül a könnyű...
Eleségek, fogkoptatók

Karlie fagyümölcsök fogkoptató rágcsálóknak

Karlie
330169
590 Ft
Karlie fogkoptató rágcsálók számára. Mókás külsejű fa fogkoptató, mely gondoskodik a nyulak, tengerimalacok, csincsillák és patkányok fogainak egészségéről. A 100%-ban természetes fát ételszínezékkel festették meg, így teljesen veszélytelen a kisállatokra nézve. A csomag három különböző formájú fogkoptatót tartalmaz.
Inter-Zoo Jerry 1 Color hörcsög ketrec - 58x38x29cm Inter-Zoo Jerry 1 Color hörcsög ketrec - 58x38x29cm 2
  • -20%
Hörcsög ketrecek

Inter-Zoo Jerry 1 Color hörcsög ketrec - 58x38x29cm

Inter-Zoo
(IZ)G121CFA
13 520 Ft 16 900 Ft
Inter-Zoo Jerry 1 hörcsög ketrec. Nagy alapterületű, szögletes rágcsáló ketrec lekerekített élekkel. Ideális hörcsög vagy más kis rágcsáló tartásához. Tágas életteret biztosít, feljárós terasza és futókereke biztosítja a hörcsög mozgásigényeinek kielégítését. Házikó és etető-itató tálka növelik a komfortérzetet. Több ajtóval elől és felül a könnyű...
Tálkák, etetők, itatók

Rágcsáló itató - 500 ml

Egyéb/vegyes
ATRI0500
780 Ft
Lapos rágcsáló itató. Dizájnos kialakítású kiegészítő hörcsögök, kis rágcsálók itatásához. Rozsdamentes, golyós fém itatófeje strapabíró, és biztonságosan tartja bent a vizet. Könnyen rögzíthető a rágcsáló ketrec rácsán.
Hörcsög ketrecek

Inter-Zoo Jerry 2 Color hörcsög ketrec - 58x38x43cm

Inter-Zoo
(IZ)G122CFA
20 200 Ft
Inter-Zoo Jerry 2 hörcsög ketrec. Nagy alapterületű és belmagasságú, szögletes rágcsáló ketrec lekerekített élekkel. Ideális több hörcsög vagy más kis rágcsáló tartásához. Tágas életteret biztosít, feljárós teraszai és futókereke biztosítja a hörcsög mozgásigényeinek kielégítését. Házikó és etető-itató tálka növelik a komfortérzetet. Több ajtóval elől és...
Kezdőlap

Repti-zoo alomlapát széles

Repti-Zoo
(RZ)SS01
3 890 Ft
Repti-zoo alomlapát rozsdamentes acél hálóból ergonomikus nyéllel, elsősorban terrarisztikai felhasználásra, de más kisállat alomtisztítására is alkalmas.
A termék a kívánságlistára került