Eleségek

Eleségek terráriumi állatok, hüllők, kétéltűek, ízeltlábúak számára.

3 790 Ft
Bio-Lio szárított (liofilizált) gammarus. Természetes eleség magas fehérje és ásványi anyag tartalommal. Minden életkorban segíti a teknősöket a harmonikus fejlődésben. Nagyobb testű ragadozó halaknak is adható. Kiszerelés: 825ml; visszazárható tasakban.
1 190 Ft
Bio-Lio Shrimp szárított garnéla. Természetes eleség magas fehérje és ásványi anyag tartalommal. Minden életkorban segíti a teknősöket a harmonikus fejlődésben. Tartósítószert nem tartalmaz, a vizet nem zavarosítja. Kiszerelés: 400ml; visszazárható tasakban.
Eleségek

Bio-Lio Szív-Mix teknős eleség 825ml

Bio-Lio
BL860038
5 490 Ft
Bio-Lio Szív-mix, liofilizált marhaszív kockák teknősök etetéséhez. Feldolgozása során a beltartalmi érték nem változik. Rendszeres etetésével a teknősök megőrzik vitalitásukat. Nem tartalmaz tartósítószert. Kiszerelés: 825ml; visszazárható tasakban.
690 Ft
Bio-Lio Teknős pálcikák light teknős eledel. Úszó eleség növényi összetevőkkel, melyek nélkülözhetetlenek a teknősök kiegyensúlyozott táplálásához. Összetett takarmány vízi teknősök részére. Kiszerelés 400ml; visszazárható tasakban.
1 860 Ft
JBL Agivert teknőstáp. Rudacskákból álló főeleség szárazföldi teknősök számára. A tisztán növényi nyersanyagok egészséges, a páncél problémáitól mentes növekedést biztosítanak. A vitaminok és a stabilizált C-vitamin erősítik az ellenálló képességet. Minden szárazföldi teknősfaj szakszerű etetésére ajánlott.
2 315 Ft
JBL Calcil kiegészítő eleség mocsári és vízi teknősöknek. Ásványi anyagokkal segíti a páncélnövekedést. Halakból és rákokból származó fehérjékben gazdag. Vitaminjai és a stabilizált C-vitamin erősítik az ellenálló képességet. Szárazföldi teknősöknek csak alkalmanként, csemegéül felel meg.
1 195 Ft
JBL Rugil teknőstáp. Eleségrudacskák kis vízi teknősök számára. 20% búzacsírával, valamint halakból és garnélákból származó fehérjékkel. A teknősök szívesen fogyasztják, növekedésük pedig egészséges lesz általa. A stabilizált C-vitamin és egyéb vitaminok támogatják az ellenálló képességet. Kiválóan alkalmas fiatal mocsári teknősöknek is.
2 190 Ft
Szer-Ber Teknős Mix tápkeverék teknősöknek. Természetes és mesterséges tápok keveréke, mely ideális vízi teknősök etetésére. A tüskés bolharák (gammarus) és édesvízi garnéla mellett komplex összetételű extrudált tápot tartalmaz. Biztosítja a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat a teknős páncéljának megfelelő fejlődéséhez. Kiszerelés 1000ml.
Eleségek

Szer-Ber Szív-mix teknős eleség - 150ml

Szer-Ber Team
SZB415489
1 590 Ft
Szer-Ber Szív-mix teknős eleség. Liofilizált marhaszív kedvtelésből tartott teknősök etetéséhez. Rendszeres használatával a teknősök megőrzik vitalitásukat. Feldolgozása során a beltartalmi érték nem változik. Nem tartalmaz tartósítószert. Kiszerelése 150ml.
Eleségek

Hobby Aqua Pearls vízgyöngyök kalciummal rovaroknak

Hobby/Dohse
(HOB)38060FA
2 950 Ft
Hobby Aqua Pearls vízgyöngyök terráriumban tartott pókok és más rovarok folyadékellátásához. Biztonságos és hosszú távú vízforrás a rovarok számára. A gyöngyöket egyszerűen egy tálkába kell helyezni; a rovarok fel tudják szívni a folyadéktartalmat a vízbefulladás veszélye nélkül. Kalciummal is ellátja az állatokat, a környezetet pedig nyirkosan tartja....
910 Ft
Szer-Ber Teknős Mix tápkeverék teknősöknek. Természetes és mesterséges tápok keveréke, mely ideális vízi teknősök etetésére. A tüskés bolharák (gammarus) és édesvízi garnéla mellett komplex összetételű extrudált tápot tartalmaz. Biztosítja a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat a teknős páncéljának megfelelő fejlődéséhez. Kiszerelés 150ml.
750 Ft
Bio-Lio szárított (liofilizált) fehér hal vízi teknősök és macskák számára. Feldolgozása során a beltartalmi érték nem változik. Magas ásványi anyag tartalma segíti a csontozat egészséges fejlődését, teknősöknél segít megelőzni a páncélpuhulást. Kiszerelés: 100ml; tasakos.
2 490 Ft
Bio-Lio szárított (liofilizált) fehér hal vízi teknősök és macskák számára. Feldolgozása során a beltartalmi érték nem változik. Magas ásványi anyag tartalma segíti a csontozat egészséges fejlődését, teknősöknél segít megelőzni a páncélpuhulást. Kiszerelés: 400ml; visszazárható tasakban.
4 990 Ft
Bio-Lio szárított (liofilizált) fehér hal vízi teknősök és macskák számára. Feldolgozása során a beltartalmi érték nem változik. Magas ásványi anyag tartalma segíti a csontozat egészséges fejlődését, teknősöknél segít megelőzni a páncélpuhulást. Kiszerelés: 825ml; visszazárható tasakban.
2 090 Ft
Bio-Lio szárított (liofilizált) gammarus. Természetes eleség magas fehérje és ásványi anyag tartalommal. Minden életkorban segíti a teknősöket a harmonikus fejlődésben. Nagyobb testű ragadozó halaknak is adható. Kiszerelés: 400ml; visszazárható tasakban.
5 435 Ft
JBL Agivert teknőstáp. Rudacskákból álló főeleség szárazföldi teknősök számára. A tisztán növényi nyersanyagok egészséges, a páncél problémáitól mentes növekedést biztosítanak. A vitaminok és a stabilizált C-vitamin erősítik az ellenálló képességet. Minden szárazföldi teknősfaj szakszerű etetésére ajánlott. Csak rendelésre! Várható beszerzési idő 1 hét
1 280 Ft
JBL Agivert teknőstáp. Rudacskákból álló főeleség szárazföldi teknősök számára. A tisztán növényi nyersanyagok egészséges, a páncél problémáitól mentes növekedést biztosítanak. A vitaminok és a stabilizált C-vitamin erősítik az ellenálló képességet. Minden szárazföldi teknősfaj szakszerű etetésére ajánlott.
Gyógyszerek, vitaminok

JBL Terravit terráriumi hüllő vitamin - 135 gramm

JBL
JBL71029
4 860 Ft
A JBL TerraVit kifejezetten a terráriumi állatok (hüllők és kétéltűek) igényeinek megfelelő vitamin keveréket, ásványi anyagokat és nyomelemeket, valamint az egészséges élethez szükséges aminosavakat is tartalmaz. A szer támogatja az egészséges növekedést, növeli az étvágyat, segíti a vedlést, és megelőzi a vitaminhiányból keletkező betegségeket. A por...
1 990 Ft
JBL Agil teknőstáp. Rudacskákból álló teljesértékű víziteknősök számára. Nagy arányban tartalmaz állati eredetű tápanyagokat, valamint lysint. Teknőseink szívesen fogyasztják. Növendék és kifejlett teknősöknek is ideális eleség. Szárazföldi vagy legyengült teknősök etetésére is alkalmas, ilyenkor etetés előtt vízbe kell áztatni. Kiszerelés 250ml.
2 590 Ft
JBL ProNovo Lotl Grano M süllyedő szemcsés eleség Axolotlok, Gőték és Karmos békák számára. Teljes értékű táplálást és optimális növekedést biztosít. Állati eredetű összetevői, mint a ritkán használt édesvízi halhús, felemáslábú rákok és garnélák, a természetes étkezést tükrözik. Válogatott tápanyagai és rostjai a jótékony bélbaktériumok támogatása által...
2 590 Ft
JBL ProNovo Lotl Grano XL süllyedő szemcsés eleség Axolotlok, Gőték és Karmos békák számára. Teljes értékű táplálást és optimális növekedést biztosít. Állati eredetű összetevői, mint a ritkán használt édesvízi halhús, felemáslábú rákok és garnélák, a természetes étkezést tükrözik. Válogatott tápanyagai és rostjai a jótékony bélbaktériumok támogatása által...
Sera Reptil Herbivor Nature hüllő eleség - 250ml
  • -25%
1 763 Ft 2 350 Ft
Sera Reptil Herbivor Nature eleség kedvtelésből tartott növényevő hüllőket etéséhez. Lebegő, bicolor granulátumokból álló kiegészítő táplálék. Különféle nyersrostokban gazdag, és tartalmazza a természetes táplálkozási spektrumnak megfelelő gyógynövények keverékét, valamint kisebb mennyiségben a szintén szükséges, jó minőségű fehérjéket és zsírokat is....
760 Ft
Trópus Heti Menü eleség válogatás édesvízi teknősnek. Egyedi összetétele a hét minden napján biztosítja kedvenced számára a változatos étrendet, és a természetes forrásból származó kalcium-, fehérje- és ásványianyag szükségletet is.
Eleségek

Trópus Heti Menü teknős eleség - 20g

Trópus
TR551005FA
360 Ft
Trópus Heti Menü eleség válogatás szárazföldi és édesvízi teknősnek. Egyedi összetétele a hét minden napján biztosítja kedvenced számára a változatos étrendet, és a természetes forrásból származó kalcium-, fehérje- és ásványianyag szükségletet is.
A termék a kívánságlistára került