Halhálók

Merítőhálók akváriumi és kerti tavi használatra.

330 Ft
Resun műanyag nyeles halháló akváriumi használatra. A műanyag borítású nyél és keret masszív, de rugalmas. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő hurok jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 7,5cm, teljes hossza 32cm.
Halhálók

Halháló műanyag nyéllel - fekete 7,5cm (3")

Aqua Nova
(AN)N-03
350 Ft
Aqua Nova műanyag nyeles halháló akváriumi használatra. A műanyag borítású nyél és keret masszív, de rugalmas. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő hurok jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 7,5cm, teljes hossza 31cm.
Halhálók

Halháló fém nyéllel 12,5cm (5")

Egyéb/vegyes
SS5
790 Ft
Fém nyeles halháló akváriumi használatra. A fém nyél és keret masszív és strapabíró. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő gumis fogantyú jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 12,5cm, teljes hossza 50cm.
Kiegészítők

Happet bambusznyeles halháló kerti tóhoz 115cm

Happet
(HAP)S014
990 Ft
Happet bambusznyeles színes halháló. Elsősorban kerti tóhoz való használatra alkalmas. Ideális a tó felszínéről a ráhullot falevelek és egyéb szennyeződések eltávolítására, valamint kisebb termetű díszhalak kihalászására. A bambusznyél stabil fogást tesz lehetővé, és nagyon könnyű. Nyél hossza 115cm, háló átmérője 24cm. A termék színe véletlenszerű!
Takarítás, karbantartás

Aqua Nova akváriumi multifunkciós takarító és karbantartó készlet

Aqua Nova
(AN)4IN1
1 790 Ft
Aqua Nova multifunkciós akváriumi takarító és karbantartó készlet. Könnyen kezelhető műanyag nyeles kiegészítő cserélhető fejekkel. Szivacsos üvegtisztító, gereblye aljzatrendezéshez és hulladékok kiszedéséhez, mini halháló, és növényfogó villa. Érdes fogantyúja biztos fogást tesz lehetővé. Ideális kisebb akváriumokhoz. Hosszúsága kb. 30cm.
Kiegészítők

Happet bambusznyeles halháló kerti tóhoz 150cm

Happet
(HAP)S016
1 100 Ft
Happet bambusznyeles színes halháló. Elsősorban kerti tóhoz való használatra alkalmas. Ideális a tó felszínéről a ráhullot falevelek és egyéb szennyeződések eltávolítására, valamint kisebb termetű díszhalak kihalászására. A bambusznyél stabil fogást tesz lehetővé, és nagyon könnyű. Nyél hossza 150cm, háló átmérője 27cm. A termék színe véletlenszerű!
460 Ft
Resun műanyag nyeles halháló akváriumi használatra. A műanyag borítású nyél és keret masszív, de rugalmas. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő hurok jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 10cm, teljes hossza 34cm.
560 Ft
Resun műanyag nyeles halháló akváriumi használatra. A műanyag borítású nyél és keret masszív, de rugalmas. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő hurok jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 12,5cm, teljes hossza 37cm.
650 Ft
Resun műanyag nyeles halháló akváriumi használatra. A műanyag borítású nyél és keret masszív, de rugalmas. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő hurok jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 15cm, teljes hossza 40cm.
940 Ft
Resun műanyag nyeles halháló akváriumi használatra. A műanyag borítású nyél és keret masszív, de rugalmas. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő hurok jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 20cm, teljes hossza 45cm.
770 Ft
Karlie műanyag nyeles halháló akváriumi használatra. A műanyag borítású nyél és keret masszív, de rugalmas. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő hurok jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 25cm, teljes hossza 48cm.
1 000 Ft
Resun műanyag nyeles halháló akváriumi használatra. A műanyag borítású nyél és keret masszív, de rugalmas. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő hurok jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 25cm, teljes hossza 53cm.
1 630 Ft
Resun műanyag nyeles halháló akváriumi használatra. A műanyag borítású nyél és keret masszív, de rugalmas. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő hurok jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 30cm, teljes hossza 63cm.
Halhálók

Halháló műanyag nyéllel - fekete 10cm (4")

Aqua Nova
(AN)N-04
390 Ft
Aqua Nova műanyag nyeles halháló akváriumi használatra. A műanyag borítású nyél és keret masszív, de rugalmas. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő hurok jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 10cm, teljes hossza 33cm.
Halhálók

Halháló műanyag nyéllel - fekete 12,5cm (5")

Aqua Nova
(AN)N-05
460 Ft
Aqua Nova műanyag nyeles halháló akváriumi használatra. A műanyag borítású nyél és keret masszív, de rugalmas. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő hurok jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 12,5cm, teljes hossza 40cm.
Halhálók

Halháló műanyag nyéllel - fekete 15cm (6")

Aqua Nova
(AN)N-06
590 Ft
Aqua Nova műanyag nyeles halháló akváriumi használatra. A műanyag borítású nyél és keret masszív, de rugalmas. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő hurok jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 15cm, teljes hossza 43cm.
Halhálók

Halháló műanyag nyéllel - fekete 20cm (8")

Aqua Nova
(AN)N-08
760 Ft
Aqua Nova műanyag nyeles halháló akváriumi használatra. A műanyag borítású nyél és keret masszív, de rugalmas. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő hurok jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 20cm, teljes hossza 47cm.
Halhálók

Halháló műanyag nyéllel - fekete 25cm (10")

Aqua Nova
(AN)N-10
800 Ft
Aqua Nova műanyag nyeles halháló akváriumi használatra. A műanyag borítású nyél és keret masszív, de rugalmas. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő hurok jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 25cm, teljes hossza 56cm.
Halhálók

Halháló fém nyéllel 15cm (6")

Egyéb/vegyes
SS6
890 Ft
1 Értékelések
Fém nyeles halháló akváriumi használatra. A fém nyél és keret masszív és strapabíró. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő gumis fogantyú jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 15cm, teljes hossza 50cm.
Halhálók

Halháló fém nyéllel 20cm (8")

Egyéb/vegyes
SS8
1 000 Ft
Fém nyeles halháló akváriumi használatra. A fém nyél és keret masszív és strapabíró. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő gumis fogantyú jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 20cm, teljes hossza 62cm.
Halhálók

Aqua Nova garnéla háló teleszkópos fekete 7,5 cm

Aqua Nova
(AN)N-03garnéla
2 290 Ft
Aqua Nova garnéla háló teleszkópos fémnyéllel. Rugalmas műanyag keretű, a nyél végén akasztóval. Kellően masszív, de hajlékony. Sűrű szövésű háló, garnélák kifogására is ideális. A hálófej mérete 7,5 cm; nyelének hossza 15-45 cm közötti.
Halhálók

Happet garnéla háló 10cm

Happet
(HAP)A410
350 Ft
Happet garnéla háló 10cm átmérőjű kerek fejjel. Ideális az akváriumi garnélák (Neocaridina, Caridina), valamint a frissen kikelt garnélák vagy lárvák (Triops) kifogására. Hasznos eszköz az élő eleséggel, különösképpen planktonfélékkel (Daphnia, Cyclops) etető akvaristák számára is, mivel könnyen kihalászhatjuk vele az etetésre szánt adagot, ill....
A termék a kívánságlistára került