Kiegészítő felszerelések

Akváriumi kiegészítők karbantartáshoz, takarításhoz, berendezésekhez. Halhálók, vízleszívók, algakaparók, tapadókorongok, csőtoldók, hőmérők, növénygondozás.

330 Ft
Resun műanyag nyeles halháló akváriumi használatra. A műanyag borítású nyél és keret masszív, de rugalmas. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő hurok jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 7,5cm, teljes hossza 32cm.
Takarítás, karbantartás

Aqua Nova akváriumi vízleszívó / aljzattisztító 25cm

Aqua Nova
(AN)GC-10
3 890 Ft
Aqua Nova önindító vízleszívással működő akváriumi aljzattisztító. A műanyag fej mozgatásával kell elindítani a vízleszívást. A hosszúkás szívóharang az aljzati szennyeződéseknél nehezebb kavicsokat nem szívja fel. A háromszög alakú tölcsér a sarkokban is könnyen kezelhető. A leszívócső végén elhelyezkedő csappal a vízfolyás szabályozható vagy...
Tapadókorongok, rögzítők

Ista csőrögzítő 4/6mm

Ista
(ISTA)I578
1 290 Ft
Ista csőrögzítő 4/6mm-es csőhöz. Akváriumi CO2 rendszer vagy levegőztetés csövének elvezetéséhez és rögzítéséhez használható műanyag rögzítő. A csövet U-alakban vezeti el anélkül, hogy megtörné azt, így megkönnyíti a cső elvezetését. Oldalsó nyergek tartják stabilan a csövet. A rögzítő az üvegfalra csipthethető, vagy tapadókorongjával az üvegfalra...
Tapadókorongok, rögzítők

Átfűzős tapadókorong 5db-os 9/12 mm

UnionStar
RODTAP5
1 050 Ft
Átfűzős tapadókorong. Akváriumi szűrőrendszerek, külső szűrők, vízpumpák csöveinek rögzítéséhez használható. A gyűrűn egyszerűen átfűzhető a műanyag vagy gumicső. Több csőátmérőhöz kapható, öt darabos kiszerelésekben.
Növénygondozás

Akváriumi növényvágó olló fém 25cm

Duck
(NC)XFD07
4 390 Ft
Duck fém olló akváriumi növények gondozásához. A minőségi rozsdamentes acél ellenáll a nedves környezetnek. Könnyű súlyának köszönhetően kényelmesen kezelhető, kialakítása biztos fogást tesz lehetővé. Precízen végezhetőek el vele a szükséges növénymetszési munkálatok. Hosszúsága 25cm.
Algakaparók, csigacsapdák

Happet mágneses algakaparó S

Happet
(HAP)A008
2 990 Ft
Happet mágneses algakaparó akváriumba. Jó fogású, könnyedén eltávolítja az üvegfalon mindennaposan megjelenő nyálkás szennyeződéseket, friss algalerakódásokat. Könnyen használható, belső fele nem süllyed a víz aljára, ha leválik a fogantyús feléről. Több méretben kapható
Hőmérők, mérőeszközök

Hőmérő akváriumba - fehér üveg

Resun
HM11290
490 Ft
Hagyományos üveg hőmérő akváriumba. Precízen méri az akváriumvíz hőmérsékletét. Jól látható skáláját könnyű leolvasni, széles spektrumban mér (0-40°C / 40-100°F között). Tapadókoronggal ellátott, könnyen rögzíthető a vízbe merítve az akvárium üvegfalán. Hosszúsága 105mm.
Halhálók

Halháló műanyag nyéllel - fekete 7,5cm (3")

Aqua Nova
(AN)N-03
350 Ft
Aqua Nova műanyag nyeles halháló akváriumi használatra. A műanyag borítású nyél és keret masszív, de rugalmas. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő hurok jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 7,5cm, teljes hossza 31cm.
Takarítás, karbantartás

Ista Compact vízleszívó

Ista
(ISTA)I056
5 150 Ft
Ista Compact pumpás vízleszívó akváriumhoz. Könnyen kezelhető, a tetején lévő pumpával vagy az eszköz fel-le mozgatásával is elindítható a vízleszívás. A szívótölcsér kialakítása megakadályozza a nagyobb szemű aljzatkavicsok felszívását. Csapjával a vízáteresztés mértéke is szabályozható.
1 650 Ft
Happet halellető háló akváriumba. Az elevenszülő hallakat ellésésük idejére elkülöníthetjük benne, hogy az ivadékok biztonságban legyenek a többi akváriumi díszhaltól. Ugyanígy ideális a legyengült halak elkülönítésére az akváriumban. Tapadókorongjaival könnyen rögzíthető. Kivehető válaszfalával két díszhalat is elkülöníthetünk benne, valamint az...
Haletetők

Tubifex etető tölcsér

Resun
(RES)46503
520 Ft
Resun akváriumi tubifex etető díszhalak élő tubifexszel való etetéséhez. Tölcsére kis lyukain csak lassan tud átpréselődni a tubifex, így halaink össze tudják csipegetni. A tölcsér kivehető, így a keret a lebegő eleségek egy helyben tartására is használható.
Egyéb kiegészítők

Polifoam alátét 40*25 cm

Egyéb/vegyes
PF4025
1 090 Ft
Polifoam alátét akvárium alá. Fontos kiegészítő, ami biztonságosabbá teszi az akvárium használatát. Kemény felületre helyezve az üveget az esetleges nyomáskülönbségek szétroppanthatják a feltöltött akvárium alsó lapját. A polifoam használata kiküszöböli ezeket a nyomáskülönbségeket, így az akvárium aggodalom nélkül feltölthető. Minden szabványos méretben...
Kiegészítők, porlasztók

Levegőcső akvárium levegőztetéshez - 2 méter

Aqua Nova
(AN)NWN2
520 Ft
Aqua Nova színtelen szilikon levegőcső akváriumi levegőztetéshez. Szabványos 4/6mm átmérőjű cső, kompatibilis minden elterjedt levegőpumpához és levegőztető kiegészítőhöz. Hosszúsága 2 méter (bliszteres).
Tapadókorongok, rögzítők

Aqua Nova tapadókorong 2 db-os - 1

Aqua Nova
(AN)NASC-1
250 Ft
Aqua Nova tapadókorong. Különböző akváriumi eszközök, így levegőztetők, CO2 rendszerek, szűrők, vízpumpák, stb. csöveinek rögzítéséhez. Többféle csőátmérőhöz kapható. Színtelen, diszkrét kiegészítő, 2db-os kiszerelésben.
Hőmérők, mérőeszközök

Hőmérő akváriumba - sárga üveg

Resun
HM11306
550 Ft
Hagyományos üveg hőmérő akváriumba. Precízen méri az akváriumvíz hőmérsékletét. Jól látható skáláját könnyű leolvasni, széles spektrumban mér (0-50°C között). Tapadókoronggal ellátott, könnyen rögzíthető a vízbe merítve az akvárium üvegfalán. Hosszúsága 140mm.
Halhálók

Halháló fém nyéllel 12,5cm (5")

Egyéb/vegyes
SS5
790 Ft
Fém nyeles halháló akváriumi használatra. A fém nyél és keret masszív és strapabíró. Különböző fejméretekben kapható. A nyél végén lévő gumis fogantyú jobb fogást biztosít, és akasztóként is szolgál. Fejméret 12,5cm, teljes hossza 50cm.
30 070 Ft
JBL ProClean Aqua In-Out Complete akváriumi vízcserélő, aljzattisztító szett. Multifunkciós eszköz, mely mellékelt adapterei segítségével a legtöbb csaptelepre felszerelhető. Az adapteren áthaladó vízsugár által keltett szívóerő szippantja ki a vizet az akváriumból egyenesen a lefolyóba. Akkor is működik, ha az akvárium alacsonyabban van, mint a...
Ikráztatók, halelletők

Resun ikráztató háló - 17x12,5x15cm

Resun
(RES)4636
1 090 Ft
Resun díszhal ellető-ikráztató háló. Ideális az elevenszülő halak elletésére, más díszhalak ikráztatására, valamint a legyengült, beteg egyedek elkülönítésére. Hajlítható fém akasztóival könnyen rögzíthető az akváriumban. Méretei 170*125*150mm.
Haletetők

Tubifex etető mozgókarral

Resun
(RES)46505
420 Ft
Resun akváriumi tubifex etető díszhalak élő tubifexszel való etetéséhez. Mozgókaros rögzítője követi a vízszintet, így az etető mindig a víz felszínén marad. Szűk lyukacsos tálkáján csak lassan tud átpréselődni a tubifex, így halaink össze tudják csipegetni. A tálka kivehető, ezáltal a keret a lebegő eleségek egy helyben tartására is használható.
Kiegészítők

Happet bambusznyeles halháló kerti tóhoz 115cm

Happet
(HAP)S014
990 Ft
Happet bambusznyeles színes halháló. Elsősorban kerti tóhoz való használatra alkalmas. Ideális a tó felszínéről a ráhullot falevelek és egyéb szennyeződések eltávolítására, valamint kisebb termetű díszhalak kihalászására. A bambusznyél stabil fogást tesz lehetővé, és nagyon könnyű. Nyél hossza 115cm, háló átmérője 24cm. A termék színe véletlenszerű!
Kiegészítők, porlasztók

Levegőcső akvárium levegőztetéshez - 3 méter

Szer-Ber Team
4627
490 Ft
Színtelen szilikon levegőcső akváriumi levegőztetéshez. Szabványos 4/6mm átmérőjű cső, kompatibilis minden elterjedt levegőpumpához és levegőztető kiegészítőhöz. Hosszúsága 3 méter.
Tapadókorongok, rögzítők

Eheim tapadókorong nyereggel

Eheim
(EH)4013050
1 990 Ft
Eheim nyerges tapadókorong. Akváriumi külső szűrők, szűrőrendszerek, vízpumpák csöveinek rögzítéséhez használható. A nyeregbe egyszerűen bepattintható a műanyag vagy gumicső. Több csőátmérőhöz kapható, két darabos kiszerelésekben.
Hőmérők, mérőeszközök

Hőmérő akváriumhoz - öntapadós digitális hosszúkás

Resun
HM11313
670 Ft
1 Értékelések
Hosszúkás digitális öntapadós hőmérő akváriumra. Kívülről kell az akvárium üvegfalára felragasztani, az üvegen keresztül leadott hőt érzékeli. Elszíneződéssel jelzi az aktuális vízhőfokot. Jól látható skáláját könnyű leolvasni, széles spektrumban mér 18-34°C / 64-93 °F között. Hosszúsága 130mm.
Algakaparók, csigacsapdák

Pengés algakaparó

JK Animals
18858
890 Ft
Pengés algakaparó és üvegtisztító. Könnyen kezelhető, egyszerű szerkezet. Hatékonyan távolítja el az algákat és más makacs szennyeződéseket az akvárium üvegfaláról. Zsilettpengés kaparófejében a penge könnyen cserélhető. Akasztóval ellátott, így a tárolása is egyszerű.
A termék a kívánságlistára került