Alkatrészek

2 400 Ft
Zárószelepes csőcsatlakozó Aqua Nova NCF 1000/1200/1500 akváriumi külső szűrőkhöz. A karbantartást megkönnyítő csatlakozó csapok különböző okok miatt idővel tönkremennek. Ezek cseréjére az Aqua Nova biztosítja a komplett egységet minden külső szűrő típushoz. A paraméterek rovatban tüntesd föl, hogy az IN vagy az OUT oldalra kéred-e a csapot.
1 430 Ft
Aqua Nova NCF-1000/1200/1500 akváriumi külső szűrők csapos csőcsatlakozóiba tömítéskészlet. A csapos csatlakozó belseje háromrészes tömítésből áll. Ezek a tömítések a használat közbeni nyomás, és a rendszeres elzárás-megnyitás hatására idővel elkopnak, ami szivárgást okoz. Cseréjük egyszerű.
1 050 Ft
Tömítőgyűrű Aqua Nova NCF akváriumi külső szűrő szűrőanyag kosarának beömlőcsövéhez. A szűrőanyag kosarak úgy lettek kialakítva, hogy a beérkező víz egy csővezetéken keresztül folyjon le a tartály aljába az ülepítéshez. Az egyes kosarak csőszakaszainak az illeszkedésénél fontos a jó tömítés a megfelelő vízáramláshoz. Mindegyik NCF típussal kompatibilis,...
950 Ft
Aqua Nova NCF akváriumi külső szűrőkhöz, a motorfejet a szűrőtartályhoz rögzítő csat. Fontos alkatrész, mely a folyamatos igénybevétel következtében idővel elhasználódik. Pótlása fontos a külső szűrő használhatósága szempontjából. Mindenfajta NCF külső szűrőhöz kapható, a típust a legördülő menüben lehet kiválasztani.
Alkatrészek

Aqua Nova csőkészlet NCF külső szűrőkhöz

Aqua Nova
NS6-HK
7 250 Ft
Csőkészlet Aqua Nova NCF akváriumi külső szűrőkhöz. Mindegyik típushoz kapható, de más külső szűrőkkel is kompatibilisek, melyek ugyanazt a csőméretet használják. A termék tartalmazza a gumitömlőket, műanyag csőalkatrészeket, és a rögzítéshez szükséges nyerges tapadókorongokat. A készlet műanyag csőelemeinek kialakítása a képtől eltérő lehet. A típust a...
1 430 Ft
Forgólapát (rotor) készlet Aqua Nova NCF akváriumi külső szűrőkhöz. A folyamatos igénybevétel hosszú távon megkoptatja az anyagokat, ami által a szűrő zajossá válhat, teljesítménye visszaeshet. Ebben az esetben a forgólapát és tengely cseréje megoldja a problémát. A csere egyszerű, nem igényel műszaki képzettséget. A típust a legördülő menüben lehet...
2 210 Ft
Tömítőgyűrű Aqua Nova NCF akváriumi külső szűrők tömlőcsatlakozásaihoz. Ezek a tömítések fontosak ahhoz, hogy a csőcsatlakozásoknál ne szivárogjon a víz. A tömítések idővel elfáradnak, és cserélni kell őket. A típust a legördülő menüben lehet kiválasztani.
1 300 Ft
Szigetelőgumi Aqua Nova NCF akváriumi külső szűrők alsó kosarához. Minden típushoz kapható. Ez a szigetelés akadályozza meg, hogy a szűrőben az ülepített víz a kosarak körül folyjon vissza, és így elkerülje a szűrőanyagokat. A típust a legördülő menüben lehet kiválasztani.
1 790 Ft
Motorfej tömítés (profiltömítés) Aqua Nova NCF akváriumi külső szűrőkhöz. A motorfej és a szűrőtartály illeszkedésénél nagyon fontos a jó tömítés, mert a víz ott szivároghat leginkább. A gumitömítés anyaga idővel elfárad, megkeményedik, ami a szigetelő tulajdonság csökkenését okozza, és az alkatrész cseréjét teszi szükségessé. A típust a legördülő menüben...
1 235 Ft
Fekete pótszivacs Aqua Nova NCF akváriumi külső szűrőhöz. A szűrőszivacs idővel teljesen eltömődik, anyaga megfárad. Ilyenkor már nem lehet teljesen kitisztítani, és érdemesebb csere szivaccsal pótolni. A szivacs cellasűrűsége véletlenszerű. A típust a legördülő menüben lehet kiválasztani.
910 Ft
Fehér filtervatta Aqua Nova NCF akváriumi külső szűrőkhöz. Gyári filtervatta az adott típusú külső szűrőnek megfelelő paraméterekkel gyártva. Mivel a filtervatta puhább, finomabb anyag, hamarabb tömődik el és szorul cserére, mint a szivacs. A típust a legördülő menüben lehet kiválasztani.
2 860 Ft
Zárószelepes csőcsatlakozó adapter Aqua Nova NCF-600, 800 és 2000 akváriumi külső szűrőkhöz. A karbantartást megkönnyítő csatlakozó adapterek különböző okok miatt idővel tönkremennek. Ezek cseréjére az Aqua Nova biztosítja a komplett egységet minden külső szűrő típushoz. A típust a legördülő menüben lehet kiválasztani.
6 490 Ft
Üveg védőbura beépített UV lámpás Jebo 878UV külső szűrőkbe. A beépített UV lámpa izzóját és elektronikáját nem érheti víz, ettől védi a védőbura. Mivel a hatékonyság érdekében üvegből készül, karbantartás közben előfordulhat, hogy megsérül, amely esetben cserélni kell.
2 090 Ft
Zárószelepes csőcsatlakozó csapok Jebo akváriumi külső szűrőkhöz. A karbantartást megkönnyítő csatlakozó csapok különböző okok miatt idővel tönkremennek. Ezek cseréjére biztosított a pótalkatrész minden Jebo külső szűrő típushoz. A készlet a ki- és bemeneti csapot is tartalmazza. A típust a legördülő menüből lehet kiválasztani.
1 190 Ft
Motorfej tömítés (profiltömítés) Jebo akváriumi külső szűrőkhöz. A motorfej és a szűrőtartály illeszkedésénél nagyon fontos a jó tömítés, mert a víz ott szivároghat leginkább. A gumitömítés anyaga idővel elfárad, megkeményedik, ami a szigetelő tulajdonság csökkenését okozza, és az alkatrész cseréjét teszi szükségessé. A típust a legördülő menüből lehet...
3 370 Ft
Csapos csőcsatlakozó Jebo 878 és 878UV akváriumi külső szűrőkhöz. A típus központi csatlakozóadapteréhez külön csatlakozó csap a rendszeres használat miatt idővel elromolhat és cserére szorul. A termék 1db csatlakozót tartalmaz, ami a ki- és bemeneti ágra egyaránt használható.
2 250 Ft
Forgólapát (rotor) készlet Jebo akváriumi külső szűrőkhöz, a rotoron kívül a tengelyt és gumikupakokat is tartalmazza. A folyamatos igénybevétel hosszú távon megkoptatja az anyagokat, ami által a szűrő zajossá válhat, teljesítménye visszaeshet. Ebben az esetben a forgólapát és tengely cseréje megoldja a problémát. A csere egyszerű, nem igényel műszaki...
3 390 Ft
Biztonsági csőcsatlakozó adapter Jebo 878 és 878UV akváriumi külső szűrőhöz. A Jebo legnagyobb külső szűrője dupla zárómechanizmussal rendelkezik a biztosabb csatlakozás érdekében. A csatlakozó adapternek is vannak kopó elemei, melyek elhasználódása szivárgást okozhat. Ebben az esetben az egységet cserélni kell.
650 Ft
Jebo akváriumi külső szűrőkhöz a motorfejet a szűrőtartályon rögzítő kallantyú. Fontos alkatrész, mely a folyamatos igénybevétel következtében idővel elhasználódik. Pótlása fontos a külső szűrő használhatósága szempontjából. A Jebo 615, 635, 835, 838 és 839 típusú szűrőkkel egyaránt kompatibilis, nem kell külön típust választani.
1 150 Ft
Zárószelepes csőcsatlakozó adapter Happet Claron, és SunSun HW akváriumi külső szűrőkhöz. A csőcsatlakozó adapter jelentősen megkönnyíti a karbantartási munkálatokat, ám a rendszeres használat során anyagfáradási hibák léphetnek fel. Ha az adapter nem zár rendesen, szivárog, vagy repedések keletkeznek rajta, le kell cserélni. A típust a legördülő menüben...
1 690 Ft
Happet Claron és SunSun HW akváriumi külső szűrőkhöz a motorfej leválasztását segítő kallantyú. Amellett, hogy a motorfejet a szűrőtartályhoz rögzíti, karbantartáskor segít leemelni is azt róla. Elhasználódása esetén pótlása fontos a külső szűrő használhatósága szempontjából. 2db-os készlet. A típust a legördülő menüből lehet kiválasztani.
1 690 Ft
Happet Claron és SunSun HW akváriumi külső szűrőkhöz a motorfejet a szűrőtartályon rögzítő kallantyú. Fontos alkatrész, mely a folyamatos igénybevétel következtében idővel elhasználódik. Pótlása fontos a külső szűrő használhatósága szempontjából. 2db-os készlet. A típust a legördülő menüből lehet kiválasztani.
790 Ft
Motorfej tömítés (profiltömítés) Happet Claron és SunSun HW akváriumi külső szűrőkhöz. A motorfej és a szűrőtartály illeszkedésénél nagyon fontos a jó tömítés, mert a víz ott szivároghat leginkább. A gumitömítés anyaga idővel elfárad, megkeményedik, ami a szigetelő tulajdonság csökkenését okozza, és az alkatrész cseréjét teszi szükségessé. A típust a...
1 090 Ft
Forgólapát (rotor) készlet Happet és SunSun akváriumi külső szűrőkhöz. A folyamatos igénybevétel hosszú távon megkoptatja az anyagokat, ami által a szűrő zajossá válhat, teljesítménye visszaeshet. Ebben az esetben a forgólapát és tengely cseréje megoldja a problémát. A csere egyszerű, nem igényel műszaki képzettséget. A típust a legördülő menüben lehet...
A termék a kívánságlistára került